Libnet.ro
UNICEF

11:15

Top 10 cei mai bogati fotbalisti din lume

România Liberă România Liberă,
Top 10 cei mai bogati fotbalisti din lume

Viewngr. com a alcatuit Top 10 al celor mai bogati fotbalisti din lume, contabilizand veniturile inregistrate de sportivi de la inceputul carierei. continuă pe România Liberă

Ion Sturza, despre crearea PSDM: Cei mai bogati dintre pamanteni au trecut de partea clasei muritoare! Nu cred

Premierul desemnat, Ion Sturza, a declarat despre crearea Platformei Social-Democrate pentru Moldova PSDM) ca saluta abandonarea in masa a liberalismului si conservatorismului celor mai bogati dintre pamanteni si trecerea lor de partea clasei muncitoare, precizand ca, de fapt, nu crede in aceasta trecere.

Top 10 cele mai induiosatoare reclame de Craciun in 2015. Le stiai? VIDEO

Clipurile pregatite de campanile publicitare pentru Craciun sunt, de cele mai multe ori, cele mai emotionante reclame din timpul anului, scrie europafm. ro. Brandurile din intreaga lume mizeaza pe faptul ca.

Politic Show: Previziunile lui Traian Basescu pentru 2016; Seful Cancelariei Prezidentiale: Optiunea presedintelui ramane un Guvern de dreapta; Cei mai bogati si cei mai saraci dintre tehnocrati

Ce spun parlamentarii cand nu-i aude nimeni. Politica in vacanta. O privire peste discutiile din Birourile Permanente ale Camerei Deputatilor. Surpriza din declaratia de avere a ministrului Curaj. Motivul pentru care si-a cumparat trei masini identice. Gandul face o analiza a parcului auto.

Alimentarea cu energie electrica, intrerupta pe mai multe strazi din Bucuresti

Alimentarea cu energie electrica va fi intrerupta astazi in mai multe zone din Bucuresti, ca urmare a lucrarilor planificate de revizii, reparatii si modernizari in reteaua de distributie, potrivit unui comunicat al Enel Distributie Muntenia.

La pedale: Cele mai tari 10 biciclete din lume

Putine lucruri sunt pe lume mai frumoase decat mersul pe bicicleta. Chiar si in era cailor putere, bicicleta ramane un instrument la indemana oricui pentru a merge liber, pe propriile puteri. An de an se lanseaza zeci de modele, de la cele simple si usoare la cele electrice care costa si merg mai repede decat o masina. Iata cele mai tari 10 biciclete din lume.

Josep Guardiola, dat ca sigur la Manchester City - Va fi cel mai bine platit antrenor din lume

Pep Guardiola va fi, din vara, noul antrenor al celor de la Manchester City, dupa cum informeaza jurnalistii de la Sport. es. Informatia este sustinuta si de Bild, germanii precizand ca tehnicianul iberic va fi cel mai bine platit antrenor din lume, cu 25 de milioane de euro pe stagiune, salariu brut.

Cel mai gras om din lume a murit. Andres Moreno avea 38 de ani si 444 de kilograme

Cel mai gras om din lume a murit, in urma unui infarct, la varsta de 38 de ani. Andres Moreno, care cantarea 444 de kilograme, a murit in dimineata Craciunului, in timp ce era transportat la.

Iuliana Gatej, unul dintre cei mai valorosi jurnalisti ai Romaniei. Pentru ea, orice subiect era o provocare personala

Iuliana Gatej a fost unul dintre cei mai valorosi jurnalisti ai Romaniei. Era sefa sectiei SOCIAL. Punea suflet in toate campaniile si reportajele pe care le facea, pentru ca voia sa schimbe ceva in.

SONDAJ Cat de importanta este familia pentru romani. Barbatii moldoveni, cei mai multumiti cu viata lor de familie

Noua din zece romani cred ca familia este foarte importanta, in timp ce 70% dintre ei au foarte multa incredere in aceasta. Tinerii si femeile considera mai mult decat restul ca familia este valoroasa. in tara, barbatii moldoveni sunt cei care s-au declarat cei mai multumiti de viata lor de familie. Aceastea sunt caracteristici ale romanilor, in 2015, care au reiesit in urma unei cercetari.

Achizitie de marca la Guvern: Mihai Ghyka, unul dintre cei mai respectati executivi romani, devine secretar de stat la Ministerul Culturii

Mihai Ghyka, unul dintre cei mai respectati executivi romani, a fost numit secretar de stat la Ministerul Culturii, potrivit unei decizii a premierului publicata in Monitorul Oficial. Mihai Ghyka a fost presedinte si manager general al Bergenbier Romania, apoi a fost directorul comercial pe segmentul rezidential al Vodafone Romania. Mihai Ghyka a fondat apoi o companie de consultanta in marketing, Dalprincipe Consulting.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )