Libnet.ro
UNICEF

00:07

Iuliana Gatej, unul dintre cei mai valorosi jurnalisti ai Romaniei. Pentru ea, orice subiect era o provocare personala

Antena3 Antena3,
Iuliana Gatej, unul dintre cei mai valorosi jurnalisti ai Romaniei. Pentru ea, orice subiect era o provocare personala

Iuliana Gatej a fost unul dintre cei mai valorosi jurnalisti ai Romaniei. Era sefa sectiei SOCIAL. Punea suflet in toate campaniile si reportajele pe care le facea, pentru ca voia sa schimbe ceva in. continuă pe Antena3

Achizitie de marca la Guvern: Mihai Ghyka, unul dintre cei mai respectati executivi romani, devine secretar de stat la Ministerul Culturii

Mihai Ghyka, unul dintre cei mai respectati executivi romani, a fost numit secretar de stat la Ministerul Culturii, potrivit unei decizii a premierului publicata in Monitorul Oficial. Mihai Ghyka a fost presedinte si manager general al Bergenbier Romania, apoi a fost directorul comercial pe segmentul rezidential al Vodafone Romania. Mihai Ghyka a fondat apoi o companie de consultanta in marketing, Dalprincipe Consulting.

Unul dintre cei mai tineri premieri din Europa a demisionat

Premierul georgian, Irakli Garibasvili, si-a anuntat miercuri demisia, spre surpriza generala, in timp ce coalitia aflata la putere incearca sa-si intareasca popularitatea in vederea alegerilor legislative din 2016, informeaza AFP, citata de Agerpres.

Craciunul de anul acesta, unul dintre cele mai calduroase din istoria masuratorilor meteorologice. In New York se poarta doar tricouri, la Moscova rusii au renunta la caciula

Acest Craciun va ramane in memorie ca unul dintre cele mai calduroase din istorie, termometrele indicand temperaturi-record in Europa, dar si in America, relateaza Le Figaro, preluat de Mediafax.

Craciunul de anul acesta, unul dintre cele mai calduroase din istoria masuratorilor meteorologice. In New York se poarta doar tricouri, la Moscova rusii au renuntat la caciula

Acest Craciun va ramane in memorie ca unul dintre cele mai calduroase din istorie, termometrele indicand temperaturi-record in Europa, dar si in America, relateaza Le Figaro, preluat de Mediafax.

HTC One X9 este unul dintre cele mai accesibile telefoane ale taiwanezilor

Taiwanezii au lansat noul HTC One X9, unul dintre cele mai accesibile telefoane din portofoliul lor. Din punct de vedere financiar, taiwanezii de la HTC nu se descurca excelent in prezent. Va spuneam in trecut ca2015a fost un andezastruos pentru companie, care a inregistrat unele pierderi considerabile. Raportat la situatia din 2014, incasarile totale ale [].

Specialul de Craciun Las Fierbinti, cu Florin Calinescu in travesti, a fost unul dintre cele mai urmarite episoade din istoria serialului: cati romani l-au vazut

Specialul de Craciun al serialului Las Fierbinti, in care au aparut Florin Calinescu si Razvan Vasilescu, a fost cel mai urmarit episod din acest an al productiei Pro TV si unul dintre cele mai vizionate din istoria seriei, atingand un varf de audienta de 3,3 milioane de romani, potrivit cifrelor publicate de site-ul Paginademedia. ro.

Craciunul din acest an, unul dintre cele mai calde din istorie

Acest Craciun va ramane in memorie ca unul dintre cele mai calduroase din istorie, termometrele indicand temperaturi-record in Europa, dar si in America, noteaza Le Figaro in editia electronica de vineri.

Cei mai bogati si cei mai saraci dintre tehnocrati

Printre cei mai instariti membri ai Guvernului Ciolos figureaza vicepremierul Costin Borc, urmat de ministrul Muncii, Cristina Palmer, si ministrul Societatii Informationale, Marius Raul Bostan, si vicepremierul Vasile Dincu. La polul opus sunt ministrul delegat pentru Relatia cu Parlamentul, Ciprian Bucur, si ministrul delegat pentru Dialog Social, Violeta Alexandru.

SONDAJ Cat de importanta este familia pentru romani. Barbatii moldoveni, cei mai multumiti cu viata lor de familie

Noua din zece romani cred ca familia este foarte importanta, in timp ce 70% dintre ei au foarte multa incredere in aceasta. Tinerii si femeile considera mai mult decat restul ca familia este valoroasa. in tara, barbatii moldoveni sunt cei care s-au declarat cei mai multumiti de viata lor de familie. Aceastea sunt caracteristici ale romanilor, in 2015, care au reiesit in urma unei cercetari.

Ion Sturza, despre crearea PSDM: Cei mai bogati dintre pamanteni au trecut de partea clasei muritoare! Nu cred

Premierul desemnat, Ion Sturza, a declarat despre crearea Platformei Social-Democrate pentru Moldova PSDM) ca saluta abandonarea in masa a liberalismului si conservatorismului celor mai bogati dintre pamanteni si trecerea lor de partea clasei muncitoare, precizand ca, de fapt, nu crede in aceasta trecere.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )