Libnet.ro
UNICEF

08:01

Catalin Ivan (PSD): Amanarea accizei la motorina, concesie pentru liniste in zona prezidentiala, ca sa avem buget

Antena3 Antena3,
Catalin Ivan (PSD): Amanarea accizei la motorina, concesie pentru liniste in zona prezidentiala, ca sa avem buget

Purtatorul de cuvant al PSD, Catalin Ivan, sustine ca Guvernul a decis amanarea indexarii accizei la motorina, pentru a preveni un blocaj al bugetului pentru 2014. Amanarea indexarii accizei la. continuă pe Antena3

Catalin Ivan (PSD): Amanarea accizei la motorina, concesie pentru liniste in zona prezidentiala, sa avem buget

Purtatorul de cuvant al PSD, Catalin Ivan, sustine ca amanarea indexarii accizei pentru motorina s-a decis pentru a preveni un blocaj al bugetului pentru 2014 si este mai degraba o concesie care asigura liniste din zona prezidentiala si care poate evita un blocaj extrem de daunator, potrivit Mediafax.

Catalin Ivan, PSD: Amanarea accizei la motorina vizeza linistea zonei prezidentiale

Purtatorul de cuvant al PSD, Catalin Ivan, sustine ca amanarea indexarii accizei pentru motorina s-a decis in vederea prevenirii unui blocaj al bugetului pentru 2014 si este mai degraba o concesie care asigura liniste din zona prezidentiala si care poate evita un blocaj extrem de daunator, informeaza sursele de presa.

Serban Nicolae: Ponta a dat dovada de maturitate institutionala, cand a anuntat amanarea accizei la motorina

Senatorul PSD Serban Nicolae a apreciat, luni, ca premierul Victor Ponta a dat dovada de maturitate institutionala, atunci cand a anuntat amanarea accizei la motorina. Victor Ponta a dat inca o data.

Ponta da inapoi: vrea amanarea accizei la motorina. Voinea merge la Bruxelles sa ceara voie.

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca Executivul vrea ca acciza de 7 eurocenti la motorina sa fie amanata cu trei luni. In acelasi context, premierul a anuntat ca ministrul delegat pentru Buget, Liviu Voinea, va pleca la Bruxelles, unde va discuta cu reprezentantii Comisiei Europene si ai Fondului Monetar International despre aceasta propunere. Vrem amanarea taxei pe motorina cu trei luni. Daca se accepta propunerea dlui Voinea catre Comisia Europeana, nu trebuie modificat in buget, a .

Basescu: Voi incerca o intelegere cu Ponta pe buget. Nu ma satisface amanarea accizei la motorina

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, ca va incerca o intelege cu premierul pe tema bugetului, dupa ce a luat nota de declaratia lui Ponta, insa a precizat ca nu il satisface faptul ca seful.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2533 seconds )