Libnet.ro
UNICEF

10:15

Care este cea mai buna decizie in privinta alegerii focarului?

România Liberă România Liberă,
Care este cea mai buna decizie in privinta alegerii focarului?

Afla cum poti sa-ti alegi un semineu . continuă pe România Liberă

Filmul Caini al regizorului Bogdan Mirica desemnat drept cea mai buna pelicula la sectiunea Un certain regard a Festivalului de Film de la Cannes

Filmul Caini al regizorului roman Bogdan Mirica a fost desemnat azi de Federatia Internationala a Criticilor de Film drept cea mai buna pelicula la sectiunea Un certain regard a Festivalului de Film de la Cannes, anunta agentia EFE, citata de Agerpres.

Catalin Predoiu: Traficul este cea mai mare problema in Bucuresti

Gabriela Firea, Nicusor Dan, Catalin Predoiu si Daniel Barbu sunt invitatii lui Mihai Gadea la Sinteza Zilei, o dezbatere fara menajamente cu cei mai importanti candidati pentru fotoliul de.

Corina Cretu: 52% dintre copiii din Romania se afla la limita saraciei sau sunt expusi riscului de saracie. Rata mortalitatii infantile este cea mai mare din Uniunea Europeana

Peste 50% dintre copiii din Romania se afla la limita saraciei sau sunt expusi riscului de saracie, a avertizat Corina Cretu, comisarul european pentru politica regionala. Totodata, aceasta a mai.

Ce spun barbatii: Care este cel mai atragator punct de pe fata unei femei

Frumusetea este un concept relativ care variaza de la un loc la altul si care se schimba cu timpul. Prin observare stiintifica si studiu, cercetatorii au fost capabili sa inlature influentele regionale legate d.

Salvatori din pasiune. Seful ISU Mures: Meseria de pompier este cea mai nobila meserie si nimic nu poate fi mai placut decat satisfactia salvarii unei vieti

Meseria de pompier este una dintre cele mai nobile profesii. Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Horea Mures are in fruntea institutiei un comandant care a salvat nenumarate vieti omenesti si care este un exemplu perfect pentru cei care vor sa-i calce pe urme. Iar acum au si sansa. Mures isi deschide portile voluntarilor care vor sa devina salvatori din pasiune.

Cea mai buna budinca de peste cu spanac

Stiai ca spanacul este un superaliment, care contine multe substante nutritive, dar are putine calorii? Frunzele de spanac sunt importante pentru sanatatea sistemului osos si ii ofera corpului proteine, fier, vitamine si minerale. Daca mananci spanac, te vei bucura de multe beneficii: tine sub control nivelul glocozei din sange si scade tensiunea arteriala, precum si riscul de astm.

Comedy Club: Cum reactioneaza romanul la aterizarea avionului si cea mai buna cura de slabire, cu Micutzu si Alex Mocanu VIDEO

Comediantii Micutzu si Alex Mocanu vor fi protagonistii celui de-al saptelea episod Comedy Club de luni seara. intr-un exces de sinceritate, cei doi vor trata subiecte incomode, trecute prin filtrul umorului.

Cum arata cea mai frumoasa plaja din lume. Este un paradis aproape de Romania

Anul acesta cea mai frumoasa plaja din lumea a fost votata Stiniva din Croatia, un loc cu apa cristalina si nisipuri albe, precum si un peisaj care iti taie respiratia. Odata ajuns acolo este usor.

Aici este de trait: orasele cu cea mai ridicata calitate a vietii. Unde se afla Bucurestiul pe lista

Orasele cu cea mai ridicata calitate a vietii se afla in mare parte in Europa si au fost dezvaluite intr-un studiu realizat de Mercer , in functie de mediul politic, social, sistemul medical si sanitar, standardele de invatamant, transportul public si.

Delta Dunarii - zona cu cea mai puternica explozie de turisti din tara noastra

Delta Dunarii este zona cu cea mai puternica explozie turistica din tara noastra, fiind concurata de Transilvania, dupa cum apreciaza Ciprian Enea, consultant in turism si proprietarul agentiei Best Tourism.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2511 seconds )