Libnet.ro
UNICEF

18:16

Conpet a obtinut un profit cu 64% mai mare decat in 2013, de peste 51,4 milioane lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Conpet a obtinut un profit cu 64% mai mare decat in 2013, de peste 51,4 milioane lei

Compania transportatoare de petrol Conpet simbol COTE) a obtinut, anul trecut, un profit de 51,434 milioane de lei, de la 31,297 milioane de lei in 2013, avand datorii mai mari cu 6,87%, de 81,53 milioane de lei, potrivit rezultatelor financiare pe 2014, publicate azi pe site-ul companiei. continuă pe Ziarul Bursa

Bugetul Capitalei pe 2015 a fost aprobat in Consiliul General. Este cu 20 de procente mai mic decat anul trecut

Bugetul Capitalei pe 2015, mai mic decat cel de anul trecut, a fost aprobat cu unanimitate de voturi de Consiliul General al Municipiului Bucuresti CGMB), dupa ce au fost facute peste 100 de amendamente, noteaza Me.

Mai mult decat absenta luminii. Materia neagra ar putea fi motivul haosului pe Pamant

Materia intunecatae un tip necunoscut de materie, care nu emite si nici nu absoarbe lumina sau radiatiile electromagnetice sau de alta natura, si deci nu poate fi observata direct cu telescoapele. Cercetarile oamenilor de stiinta indica faptul ca impactul ei asupra Pamantului ar putea fi mai mare decat s-a crezut pana acum. in 1980, Walter [] Mai mult decat absenta luminii. Materia neagra ar putea fi motivul haosului pe Pamant Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Extraterestrii sunt mai aproape decat credem, conform NASA

Dupa zeci de ani de zile in care au fost cautati, contactul cu extraterestrii ar putea fi la doar cativa ani distanta. in ciuda cautarilor si progreselor tehnologice realizate in ultimii ani, omenirea nu a reusit sa descopere pana inacest moment dovezi clare aleexistentei extraterestrilor. Toate acestea s-ar putea schimba, insa, in viitorul apropiat, daca [] Extraterestrii sunt mai aproape decat credem, conform NASA Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

LG G4 va avea o camera mai buna decat LG G3

O noua zi, o noua informatie despre viitorul varf de gama al sud-coreenilor de la LG. Compania a anuntat ca LG G4 va avea o camera cu totul noua. Zilele trecute, prin intermediul unui clip video, LG ne anunta ca urmatorul varf de gama va face fotografii mult mai bune la lumina scazuta multumita unei [] LG G4 va avea o camera mai buna decat LG G3 Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Computerul autonom mai mic decat un bob de orez

Studentii de la o universitate din Statele Unite au creat cel mai mic calculator autonom, acesta fiind mai mic decat un bob de orez. Daca ne uitam la trecutul calculatoarelor, vom vedea cum acestea ocupau spatii imense in cadrul unor incaperi. Asta era in urma cu foarte mult timp. Acum, la zeci de ani distanta [] Computerul autonom mai mic decat un bob de orez Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Studiu: Fanii Samsung sunt mai indoctrinati decat amatorii de Apple

Cu toate ca ati fi tentati sa credeti ca fanii de produse Apple sunt cei mai loiali, un nou studiu demonstreaza ca Samsung are cei mai entuziasti utilizatori. La fiecare cateva luni apare un studiu care ne ofera o viziune de ansamblu asupra relatiei dintre un brand si utilizatorii produselor sale. De aceasta data este [] Studiu: Fanii Samsung sunt mai indoctrinati decat amatorii de Apple Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Noul ministru al Fondurilor Europene, Marius Nica, mai sceptic decat predecesorul sau, Eugen Teodorovici, cand vine vorba de rata de absobtie a fondurilor UE pe 2015

Noul ministru al Fondurilor Europene, Marius Nica, s-a aratat mai sceptic decat predecesorul sau, Eugen Teodorovici, in privinta ratei de absorbtie a fondurilor UE pe 2015. Astfel noul ministru a declarat luni ca.

HTC One M9+ e oficial: Are ecran cu rezolutie mai mare si senzor de amprente

HTC One M9 a avut parte de lansarea oficiala chiar inainte de MWC 2015. Telefonul abia a ajuns la vanzare, dar taiwanezii au decis sa mai lanseze o versiune: HTC One M9+. Cei de la HTC nu au reusit sa tina sub lacat detaliile despre HTC One M9+, asa ca zvonuri despre acest terminal am [] HTC One M9+ e oficial: Are ecran cu rezolutie mai mare si senzor de amprente Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Shell va cumpara BG cu 70 mld.$, cea mai mare tranzactie din industria petroliera in ultima decada

Compania petroliera Shell va cumpara grupul britanic BG pentru 70 de miliarde de dolari 47 miliarde de lire sterline), in cea mai mare tranzactie din industrie din ultimii zece ani, noua companie urmand sa depaseasca Chevron ca valoare de piata,.

Cel mai mare accelerator de particule din lume a fost repornit. Le va permite fizicienilor sa-si extinda aria cercetarilor

Cel mai mare si mai puternic accelerator de particule din lume, Large Hadron Collider LHC), apartinand CERN, a fost repornit duminica, dupa doi ani de operatii de mentenanta si consolidare si dupa o scurta.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )