Libnet.ro
UNICEF

00:07

Catalin Tolontan, despre demisia lui Mirel Radoi: Este inceputul sfarsitului pentru Gigi Becali

Antena3 Antena3,
Catalin Tolontan, despre demisia lui Mirel Radoi: Este inceputul sfarsitului pentru Gigi Becali

Catalin Tolontan scrie pe blogul personal ca demisia lui Mirel Radoi de la Steaua este inceputul sfarsitului pentru patronul FCSB, Gigi Becali. Cand priveste Steaua ca pe brelocul sau, Becali e. continuă pe Antena3

Cinci variante de antrenor pentru Steaua dupa demisia lui Mirel Radoi

Mirel Radoi n-a mai suportat problemele cu care se confrunta Steaua si si-a dat demisia de la cirma echipei, scrie gsp. ro. Cine i-ar putea lua loculMihai StoichitaPrimul nume de pe lista patronului este.

Gigi Becali, prima reactie dupa demisia lui Mirel Radoi

M-a sunat Mache acum ca Mirel a anuntat in vestiar ca demisioneaza. Nu stiu ce sa fac. ca nu-mi raspunde la telefon. Nu il las. Dar nu pot vorbi cu el sa-l intorc, ca nu-mi raspunde. Astept si eu.

E gata! Mirel Radoi si-a dat demisia de la Steaua dupa cosmarul cu Rosenborg, a aparut lista posibililor inlocuitori

Mirel Radoi nu mai este antrenorul Stelei! El i-a anuntat pe jucatori in aceasta dimineata ca a luat decizia de a pleca de la echipa.

Mirel Radoi si-a dat demisia. Gigi Becali l-a convins sa ramana la Steaua: Bine, nasule

Umilinta suferita de Steaua cu Rosenborg a reprezentat picatura care a umplut paharul si a pus capat aventurii de scurta durata a lui Mirel Radoi pe banca tehnica a ros-albastrilor. Demisia lui Radoi nu a ramas in picioare mai mult de cateva ore, acesta fiind intors din drum de Gigi Becali.

Ce spune Gigi Becali despre demisia lui Radoi de la Steaua

Gigi Becali a declarat, vineri, ca Mirel Radoi nu ii raspunde la telefon pentru a-l putea convinge sa renunte la decizia de a demisiona de la conducerea tehnica a formatiei Steaua.

Mirel Radoi si-a dat demisia de la Steaua

Mirel Radoi si-a dat demisia dupa umilinta cu Rosenborg, facand anuntul in vestiar in urma cu putin timp. Pentru binele echipei, eu o sa plec, a spus Radoi, care s-a urcat in masina si a plecat, anunta.

Mirel Radoi si-a dat demisia de la Steaua. Gigi Becali: Nu il las. Dar nu pot vorbi cu el sa-l intorc, ca nu-mi raspunde

Mirel Radoi a demisionat de la Steaua dupa infrangerea suferita de echipa joi in partida cu echipa norvegiana Rosenborg, scor 0-3, informeaza sport. ro. Potrivit sursei citate, Radoi a facut anuntul in.

UPDATE Mirel Radoi ramane antrenor la Steaua. Gigi Becali l-a convins sa ramana dupa ce, vineri, Radoi anuntase echipa ca va pleca

Mirel Radoi va ramane antrenor la Steaua, desi initial, in cursul zilei de vineri, isi anuntase elevii ca si-a dat demisia. Schimbarea decizie vine dupa ce patronul echipei, George Becali, a discutat cu acesta si l-a convins sa ramana la echipa.

Gigi Becali l-a convins pe Mirel Radoi sa nu mai plece de la Steaua, la cateva ore dupa ce acesta isi anuntase demisia: A fost asa, pe picior de renuntare. A fost greu sa-l conving sa ramana

Rasturnare de situatie la Steaua. Mirel Radoi, care in cursul diminetii de vineri a anuntat ca demisioneaza de la Steaua, a revenit asupra deciziei, dupa o ce a vorbit cu Gigi Becali, informeaza.

Mirel Radoi si-a dat demisia de la Steaua

Umilinta suferita de Steaua cu Rosenborg a reprezentat picatura care a umplut paharul si a pus capat aventurii de scurta durata a lui Mirel Radoi pe banca tehnica a ros-albastrilor.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2708 seconds )