Libnet.ro
UNICEF

19:15

Un catel cu labele retezate in Romania a devenit un simbol in Marea Britanie: Cineva i-a taiat picioarele, dar ea tot voia sa fie in preajma oamenilor (VIDEO)

Antena3 Antena3,
Un catel cu labele retezate in Romania a devenit un simbol in Marea Britanie: Cineva i-a taiat picioarele, dar ea tot voia sa fie in preajma oamenilor (VIDEO)

Caz extrem de dureros al unui catelcu labele retezate in Romania. Animalul extrem de jucaus a devenit un adevarat simbol pentru familia din Marea Britanie, care l-a adoptat si care acum vrea sa stranga. continuă pe Antena3

Fratii Mamaliga, condamnati in Marea Britanie pentru viol si talharie, vor face puscarie cu discount drastic in Romania

In Romania, Ovidiu si Andrei Mamaliga, cei doi frati condamnati la cate 18 ani de inchisoare dupa ce au violat si talharit o femeie in Marea Britanie, vor iesi mai repede din puscarie decat daca si-ar fi ispasit pedeapsa in tara in care au fost condamnati.

Ambasadorul Romaniei in Marea Britanie a votat, prin corespondenta, pentru primul tur al alegerilor prezidentiale. Dan Mihalache: Este mai simplu si mai elegant decat poate cineva sa isi imagineze (GALERIE FOTO)

Dan Mihalache, ambasadorul Romaniei in Marea Britanie, a votat, miercuri, prin corespondenta, la primul tur al alegerilor prezidentiale, pentru care urnele din tara se vor deschide abia in 10.

Facebook va achita amenda primita de Cambridge Analytica in Marea Britanie

Facebook este de acord sa achite amenda de 500. 000 de lire, primita de Cambridge Analytica, firma care se ocupa cu operatiuni psihologice prin analize de date, de la autoritatile de protectia datelor din Marea Britanie, scrie BBC.

Cele mai importante lucruri de stiut despre alegerile generale din Marea Britanie, care vor avea loc in decembrie

Probabil ca ultimul lucru pe care britanicii si-l doresc de Craciun sunt alegeri generale, dar exact asta vor face votantii din Marea Britanie pe 12 decembrie. Aceasta va fi a treia oara cand tara merge la vot in ultimii patru ani si jumatate.

DUPA UN VOT FAVORABIL IN CAMERA COMUNELOR: Marea Britanie se indreapta spre alegeri anticipate pe 12 decembrie

Marea Britanie se indreapta spre organizarea de alegeri anticipate pe 12 decembrie, dupa ce parlamentarii au votat marti seara in acest sens, dupa luni de zile de blocaj referitor la Brexit, transmite BBC.

Marea Britanie: Camera Comunelor aproba organizarea alegerilor parlamentare anticipate pe 12 decembrie

Camera Comunelor a aprobat, marti seara, cererea premierului Boris Johnson de organizare a unui scrutin parlamentar anticipat pe 12 decembrie, informeaza postul Sky News. Jeremy Corbyn, liderul Partidului Laburist, a salutat decizia Camerei Comunelor de a aproba organizarea de alegeri anticipate, afirmand ca scrutinul reprezinta o sansa care apare o data la o generatie de a transforma Marea Britanie, informeaza cotidianul The Guardian.

Marea Britanie: Partidul Laburist accepta sa se organizeze alegeri anticipate

Partidul Laburist Labour) din Marea Britanie si-a dat marti acordul in vederea organizarii unor alegeri anticipate, pe care premierul britanic Boris Johnson incearca sa le obtina marti in Parlament, a anuntat liderul formatiunii Jeremy Corbyn, relateaza AFP.

Marea Britanie: Opozitia laburista accepta organizarea de alegeri anticipate (Corbyn)

Laburistii, principalul partid de opozitie din Marea Britanie, si-au dat acordul pentru organizarea de alegeri anticipate, pe care Boris Johnson va incerca sa le obtina in cursul acestei zile in Parlament, anunta AFP.

Marea Britanie, obligata sa desemneze un comisar european. Premierul Boris Johnson anuntase, in mai multe randuri, ca nu va face acest lucru

Marea Britanie trebuie sa desemneze un comisar european in cazul in care Comisia von der Leyen este instalata inainte de producerea Brexit, a anuntat presedintia franceza, dupa ce ambasadorii tarilor UE-27 au.

Vladimir Bukovsky, erou al disidentei sovietice, a murit in Marea Britanie

Scriitorul rus Vladimir Bukovsky, un erou de proportii aproape legendare al miscarii de disidenta sovietice, a murit la varsta de 76 de ani, in urma unui infarct, duminica seara, intr-un spital din Marea Britanie, potrivit New York Times, preluat de Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )