Libnet.ro
UNICEF

19:15

Cateva observatii despre doua proteste paralele: pro-DNA si anti-Rosia Montana

Hotnews Hotnews,
 Cateva observatii despre doua proteste paralele: pro-DNA si anti-Rosia Montana

Era cumva de asteptat ca, la manifestatia de sustinere a procurorilor DNA, sa vina mai putini decat la mitingul anti-Rosia Montana. Cei care au iesit duminica dupa-amiaza pe Stirbei Voda, inghesuiti pe un trotuar, erau cam cat un cortegiu funerar modest. In general, oameni ok, constienti de importanta institutiei, lideri de opinie din zona justitiei. Pentru cativa, atacul politic brutal lansat saptamana trecuta de premierul Ponta impotriva unui procuror care tocmai incheiase o ancheta cu un politician important a fost suficient de grav cat sa genereze un protest. Surprinzatoare a fost indiferenta cvasi-totala a celorlalti, desi protestatarii anti-Rosia Montana au sustinut mereu ca militeaza pentru scopuri mai inalte, pentru domnia legii si valorile statului de drept, nu doar impotriva proiectului minier. continuă pe Hotnews

Proteste in Capitala dupa demiterile de la DNA: Noi votam DNA! Free DNA

Duminica in Capitala votr avea loc doua proteste fata de revocarea procurorilor Lucian Papici si Mariana Alexandru din functiile de sef, respectiv adjunct ai sectiei I Penale din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie DNA).

UPDATE FOTO Proteste in Capitala dupa demiterile de la DNA: Noi votam DNA! Free DNA

Duminica dupa-amiaza au loc, in Capitala, doua proteste fata de revocarea procurorilor Lucian Papici si Mariana Alexandru din functiile de sef, respectiv adjunct ai sectiei I Penale din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie DNA).

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2739 seconds )