Libnet.ro
UNICEF

17:45

Cathedral Plaza: Gabriela Firea vrea realizarea unui sondaj legat de demolarea controversatei cladiri

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cathedral Plaza: Gabriela Firea vrea realizarea unui sondaj legat de demolarea controversatei cladiri

Primarul Capitalei Gabriela Firea a vorbit intr-o emisiune de televiziune despre realizarea unui sondaj legat de demolarea cladirii de birouri Cathedral Plaza. Astfel, edilul a spus ca vrea ca bucurestenii sa fie consultati daca doresc sa suporte. continuă pe Wall-Street Ro

Gabriela Firea vrea sa faca un sondaj prin care bucurestenii sa fie intrebati daca vor ca Primaria sa utilizeze cateva milioane de euro pentru a darama Cathedral Plaza

Gabriela Firea a declarat ca vrea sa faca un sondaj in care bucurestenii sa fie intrebati daca vor ca Primaria sa utilizeze cateva milioane de euro pentru a darama Cathedral Plaza, turnul.

Gabriela Firea: Vom face sondaj pentru a intreba bucurestenii daca sunt de acord sa dea cateva milioane de euro pentru daramarea Cathedral Plaza

Gabriela Firea a anuntat marti ca vrea sa faca un sondaj pentru a intreba bucurestenii daca sunt de acord ca Primaria capitalei sa cheltuiasca cateva milioane de euro pentru a darama Cathedral Plaza, turnul construit langa biserica Sfantul Iosif de Millennium Building Development si pentru care exista o decizie definitiva de demolare inca din 2013.

UPDATE Gabriela Firea: Vom face sondaj pentru a intreba bucurestenii daca sunt de acord sa dea cateva milioane de euro pentru daramarea Cathedral Plaza

Gabriela Firea a anuntat marti ca vrea sa faca un sondaj pentru a intreba bucurestenii daca sunt de acord ca Primaria capitalei sa cheltuiasca cateva milioane de euro pentru a darama Cathedral Plaza, turnul construit langa biserica Sfantul Iosif de Millennium Building Development si pentru care exista o decizie definitiva de demolare inca din 2013. Vezi in articol precizarile Primariei Bucuresti.

Shere Marinescu (USR), reactie in scandalul demolarii Cathedral Plaza: Este absurd sa daramam o constructie numai pentru ca ea a fost construita ilegal

Scandalul demolarii Cathedral Plaza, turnul construit langa biserica Sfantul Iosif, a reizbucnit in aceste zile. Primarul general Gabriela Firea a anuntat ca intentioneaza sa faca un sondaj printre bu.

Arhiepiscopia Romano-Catolica Bucuresti: Ii solicitam public primarului general sa infirme faptul ca Daiana Voicu, managerul dezvoltatorului proiectului Cathedral Plaza, este nasa sa de la casatorie

Arhiepiscopia Romano-Catolica Bucuresti ARCB) solicita public primarului general sa infirme faptul ca Daiana Voicu, managerul dezvoltatorului proiectului Cathedral Plaza este nasa sa de la cununia civila. Reactia Arhiepiscopiei vine dupa ce Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a cerut inlocuirea purtatorului de cuvant al ARCB pentru comportament inadecvat pe retelele de socializare. Francisc Dobos a postat recent pe pagina sa de Facebook ca Daiana Voicu, managerul dezvoltatorului proiectului Cathedral Plaza, este nasa sa de cununie a Gabrielei Firea.

Papalekas, intre poala popii si Gabriela Firea

Scandalul iscat cu mai bine de zece ani in urma de constructia Cathedral Plaza, un imobil de 19 etaje, aflat in vecinatatea Catedralei Sf. Iosif, nu se mai sfarseste.

TURNUL CORUPTIEI! Firea, INTERESE DE FAMILIE in CARACATITA Cathedral Plaza. Nasa Pupezei, managerul Willbrook. Ce spune Arhiepiscopia Romano-Catolica Bucuresti (FOTO)

Scandal mare intre primarita Gabriela Firea si Arhiepiscopia Romano-Catolica Bucuresti. Reprezentantii bisericii o acuza pe Firea ca recurge la actiuni extreme de ocolire a legii pentru a nu se afla.

Scandalul Cathedral Plaza: Primarul Gabriela Firea cere inlocuirea din functia de purtator de cuvant al Arhiepiscopiei Romano-Catolice din Bucuresti a preotului Francisc Dobos

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, cere intr-o scrisoare adresata Arhiepiscopului Ioan Robu, inlocuirea din functia de purtator de cuvant al Arhiepiscopiei Romano-Catolice din Bucuresti a preotului Francisc Dobos, pe care il acuza de conduita inadecvata pozitiei sale de prelat si de reprezentant oficial al Bisericii Catolice. Firea sustine ca Francisc Dobos a avut luari de pozitie total inadecvate, atat prin comunicate oficiale cat si prin postari pe retelele de socializare. Vezi in articol ce a postat Francisc Dobos pe pagina de Facebook pe 13 mai, o fotografie care a generat reactia Gabrielei Firea.

Primaria a cerut Ministerului Culturii avizul pentru desfiintarea imobilului Cathedral Plaza

Primaria Capitalei a trimis catre Ministerul Culturii si Identitatii Nationale o cerere privind eliberarea avizului privind desfiintarea imobilului Cathedral Plaza, se arata intr-un comunicat de presa.

Gabriela Firea: Sub nicio forma nu se va putea juca un meci final Firea-Iohannis in campania pentru prezidentiale

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, sustine ca sub nicio forma nu se va juca un meci final Firea-Iohannis, in campania pentru prezidentiale, intrucat doreste sa isi finalizeze mandatul la sefia PMB.

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )