Libnet.ro
UNICEF

15:00

Cati bani ar castiga Simona Halep pentru victoria in turneul de la Dubai. Suma este uriasa

Playtech Playtech,
Cati bani ar castiga Simona Halep pentru victoria in turneul de la Dubai. Suma este uriasa

Simona Halep joaca in acest moment impotriva Elenei Rybakina in finala de la Dubai, intr-un meci inceput la ora 17:00, ora Romaniei. Cati bani ar castiga Simona Halep pentru victoria in turneul de la Dubai Simona Halep a invins-o pe Jennifer Brady cu scorul de 6-2, 6-0, astfel ca sportiva noastra s-a calificat cu mult . continuă pe Playtech

Miza financiara a semifinalelor din Dubai. Cat va castiga Simona Halep, daca va ajunge in ultimul act

Simona Halep va evolua, vineri, in semifinalele de la Dubai. Romanca se va duela cu Jennifer Brady si va castiga o suma considerabila, daca se va califica, in ultimul act al competitiei.

Cati bani a castigat Simona Halep, dupa calificarea in finale in turneul de la Dubai. Suma e fabuloasa

Simona Halep a invins-o pe Jennifer Brady cu scorul de 6-2, 6-0, astfel ca sportiva noastra s-a calificat cu mult entuziasm in finala de la Dubai, acolo unde o va intalni sambata pe Elena Rybakina din Kazahstan, locul 19 WTA. Calificarea in finala de la Dubai ii va aduce Simonei Halep beneficii uriase. Cati bani .

Cati bani vrea Tiriac de la Simona Halep in schimbul unei masini din colectia lui impresionanta. Raspunsul surprinzator al omului de afaceri

Ion Tiriac a surprins recent cu raspunul unei intrebari primite de catre o jurnalista. Cat i-ar cere in schimbul unei masini din colectia sa? Raspunsul omului de afaceri a fost unul neasteptat. Cat ii cere Tiriac Simonei Halep pentru o masina din colectia lui? Ion Tiriac a avut o reactie neasteptata la adresa Simonei Halep.

CTP, avertisment pentru Simona Halep. Care este cel mai mare pericol al finalei cu Elena Rybakina

LIVE Simona Halep Elena Rybakina, Dubai: Simona Halep si Elena Rybakina au inceput in forta meciul de la Dubai. cele doua s-au intalnit pentru a disputa primul loc in turneul care a fost plin de surprize in 2020. Adversara Simonei Halep este locul 19 WTA. UPDATE: Simona Halep castiga punct dupa punct. Simona ia .

Simona Halep a starnit hohote de ras la Dubai, dupa victoria cu Ons Jabeur

Simona Halep, numarul 2 WTA, a invins-o in trei seturi pe tunisianca Ons Jabeur, scor 1-6, 6-2, 7-6 9-7 in tie-break), la turneul de la Dubai si s-a calificat in sferturile turneului.

Simona Halep, prima reactie dupa victoria de la Dubai: M-am simtit ca la fotbal

Simona Halep a avut o reactie dupa victoria in fata lui Ons Jabeur. Aceasta a fost, pe cat de sincera, pe atat de amuzanta, cu toate ca epuizarea i se citea pe chip. Simona Halep, prima reactie dupa victoria de la Dubai Se pare ca romanca nu si-a gasit reglajele in startu duelului cu Ons .

Simona Halep si-a anuntat retragerea de la Turneul de la Doha, cu cateva ore inainte de finala de la Dubai

Simona Halep a anuntat, sambata, ca se retrage de la turneul de la Doha. Anuntul a fost facut cu cateva ore inainte de finala turneului de la Dubai, unde romanca, locul 2 WTA, o intalneste pe Elena Ribakina.

Simona Halep s-a retras din turneul de tenis de la Doha

Jucatoarea romacentna de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, s-a retras din turneul WTA de la Doha, dotat cu premii totale de 2. 695 dolari, care va ancepe luni, a anunapoundat WTA Insider.

Simona Halep a castigat accidentata. Tatal ei a dat-o de gol. Ce a marturisit la finalul partidei cu Rybakina

Tatal Simonei Halep a marturisit la finalul partidei cu Elena Rybakina ca fiica lui era accidentata. Stere Halep sustine ca a stiut tot timpul ca Simona va castiga pentru ca a simtit energia ei pe toata durata partidei. Prima reactie a tatalui Simonei Halep: A fost accidentata! Stere Halep a precizat ca a oprit sa .

Semifinale WTA Dubai: Simona Halep contra Jennifer Brady. Care este planul americancei

Simona Halep a trecut de Aryna Sabalenka in sferturi, iar acum romanca se pregateste de o noua confruntare cu Jennyfer Brady. Ce plan are americanca si ce spune Halep despre victoria anterioara? Semifinale WTA Dubai: Simona Halep Jennifer Brady Halep face din nou Romania mandra! Simona a a trecut de Ons Jabeur in optimile .

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )