Libnet.ro
UNICEF

01:05

CTP, avertisment pentru Simona Halep. Care este cel mai mare pericol al finalei cu Elena Rybakina

Playtech Playtech,
CTP, avertisment pentru Simona Halep. Care este cel mai mare pericol al finalei cu Elena Rybakina

LIVE Simona Halep Elena Rybakina, Dubai: Simona Halep si Elena Rybakina au inceput in forta meciul de la Dubai. cele doua s-au intalnit pentru a disputa primul loc in turneul care a fost plin de surprize in 2020. Adversara Simonei Halep este locul 19 WTA. UPDATE: Simona Halep castiga punct dupa punct. Simona ia . continuă pe Playtech

Victorie uriasa pentru Simona Halep in finala de la Dubai. Titlul 20 din cariera!

Simona Halep si-a respectat statutul de principala favorita la Dubai si a castigat finala in fata Elenei Rybakina dupa un meci in care a fost testata la capacitate maxima si uneori chiar dincolo de limita.

Calificare in semifinalele Dubai Tennis Championships cu ceva emotii pentru Simona Halep. Cu cine va juca urmatorul meci (VIDEO)

Simona Halep locul 2 WTA) a trecut, joi seara, in trei seturi de jucatoarea din Belarus, Aryna Sabalenka locul 13 WTA), scor 3-6, 6-2, 6-2, intr-un meci din sferturile de finala ale turneului Dubai.

Victorie pentru Simona Halep! Romanca s-a calificat in semifinalele de la Dubai

Simona Halep a reusit, joi, sa-si asigure prezenta in penultimul act al turneului de tenis de la Dubai, dupa un meci adjudecat in trei seturi.

Asa am trait Simona Halep - Jennifer Brady in semifinale la Dubai

Pentru Simona Halep semifinala disputata la Dubai a fost a doua din acest sezon competitional.

Simona Halep, dupa ce a invins-o pe Sabalenka la Dubai: A fost greu sa-mi gasesc ritmul. E foarte puternica

O noua victorie pentru Simona Halep! Romanca, locul 2 WTA si cap de serie numarul 1, a invins-o peArina Sabalenka, in sferturile de finala ale turneului de la Dubai.

Simona Halep ajunge in sferturi la Dubai dupa ce a salvat minge de meci cu Ons Jabeur

Meci de mare lupta pentru Simona Halep la revenirea in circuit contra tunisiencei Ons Jabeur, miercuri, in optimile de finala la Dubai, turneu de 2. 9 milioane de dolari.

Probleme pentru Simona Halep la intrarea in setul decisiv al primului sau meci de la Dubai

Simonei Halep nu-i priesc duelurile cu Ons Jabeur. Dupa o ora de joc in partida sa de debut de la Dubai, constanteanca a cerut ingrijiri medicale din cauza unor probleme la spate. Simona a avut probleme similare si in precedentul meci direct cu tunisiana, in 2018, la Beijing, atunci cand a si abandonat la capatul primului set, cedat la 1.

CTP, reactie fabuloasa dupa ce Simona Halep s-a calificat in finala de la Dubai. E o legenda!

CTP a reactionat dupa ce Simona Halep s-a calificat in finala de la Dubai. Aceasta a jucat astazi impotriva lui Jennifer Brady pe care a invins-o cu 6-2, 6-0. Sambata, Simona o va intalni pe Elena Rybakina, care se situeaza pe locul 19 in clasamentul WTA. CTP, reactie fabuloasa dupa ce Simona Halep s-a calificat .

LiveText Simona Halep vs Jennifer Brady (dupa ora 17:35)

Sa reusesti de la inceputul anului sa treci de jucatoare precum Ashleigh Barty, Elina Svitolina sau Garbine Muguruza nu este la indemana oricui. Jennifer Brady joaca poate cel mai bun tenis al carierei, unul bazat pe o deplasare foarte buna, pe un forehand cu variatie topspin, dar si plat) si pe un rever solid. Simona Halep a aratat ca stie cum sa joace impotriva americancei, cea mai recenta victorie venind la Australian Open, in primul tur. Halep vs Brady va fi LiveText pe HotNews. ro si in direct pe Digisport 2.

VIDEO Simona Halep, in finala la Dubai dupa un recital ofensiv (6-2, 6-0 cu Jennifer Brady)

Nu a fost loc de nicio emotie: Simona a fost grabita, iar platitorii de bilete au fost cei care au avut cel mai mult de pierdut. Halep a invins-o pe Jennifer Brady 6-2, 6-0) dupa un meci de doar 62 de minute, calificandu-se in finala turneului Premier 5 de la Dubai a 37-a din intreaga cariera). Pentru marele trofeu, Simona se va duela, sambata, de la ora 17:00, cu Elena Rybakina Kazakhstan, 19 WTA). Ce a spus Simona Halep dupa calificarea in finala.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )