Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cati bani scot din buzunar romanii cand iau masa in oras

Adevărul Adevărul,
Cati bani scot din buzunar romanii cand iau masa in oras

In ultimii doi ani, piata de mancare gatita s-a dublat. in cinci cele mai mari orase din Romania, Bucuresti ,Timisoara, Iasi, Cluj-Napoca si Brasov, piata restaurantelor a ajuns la 14,1 miliarde de lei. continuă pe Adevărul

Cat este marele premiu la Romanii au Talent. Pentru cati bani se lupta concurentii

Pentru marele premiu de la Romanii au Talent, multi concurenti au dat dovada de curaj si talent, dar nu toti au putut sa impresioneze juratii. Afla pentru ce premiu se bat acum concurentii si de ce conteaza asa mult. Cat este marele premiu la Romanii au Talent Sezonul cu numarul 10 a adus pana in .

Cati bani a primit Gina Pistol pentru sezonul 3 din Asia Express. Smiley incaseaza suma asta intr-o singura seara

Gina Pistol este gazda Asia Express de la Antena 1 din 2018, cand a debutat emisiunea pe sticla. Reality show-ul se bucura de un succes rasunator, emisiile fiind de cele mai multe ori lider de audienta la toate categoriile de public. Cu toate acestea, suma pe care o incaseaza blondina nu depaseste banii pe care .

Cu cati bani va ramane George Burcea, dupa divortul de Andreea Balan. Ce scrie in contractul prenuptial

George Burcea si Andreea Balan nu mai formeaza un cuplu. Sotul artistei a plecat din locuinta in care statea cu aceasta si s-a mutat in casa unui prieten. in cazul unui divort, Andreea Balan ar ramane cu o avere, iar actorul cu nimic. Iata de ce. Cu cati bani va ramane George Burcea, dupa divortul .

Cati bani ar putea castiga Simona Halep la Indian Wells. Adversara care i-ar putea incurca toate planurile

Ca in fiecare an, si anul acesta turneul de Grand Slam de la Indian Wells, datorita premiilor si valoarea la care se ridica an de an, va fi si acum punctul de atractie in sportul alb. Cati bani ar putea castiga Simona Halep la Indian Wells Turneul de laIndian Wells este considerat in lumea tenisului .

Cati bani dau romanii pe mancare in restaurante si fast-fooduri

Piata de mancare gatita a inregistrat o dublare in ultimii doi ani, ceea ce arata cresterea puterii de cumparare a romanilor si evolutia mediului de business din domeniul HoReCa, iar ca tendinta constanta se remarca dezvoltarea zonei de livrare mancare, arata un studiu Hospitality Culture Institute.

Cati bani pierd studiourile MGM din cauza amanarii lansarii filmului No Time To Die, in contextul epidemiei de coronavirus

Premiera viitorului film din seria James Bond, No Time To Die, a fost amanata sapte luni din cauza epidemiei de coronavirus, iar acest fapt va avea efecte negative si asupra incasarilor.

Putini romani stiu! Cati bani primea regimul Ceausescu pentru repatrierea etnicilor germani

Putini romani stiu detaliile financiare ale repatrierii etnicilor germani din Romania.

Cati bani face Smiley din reclame? Asa arata sumele colosale pe care le primeste artistul

Smiley este unul dintre cei mai indragiti artisti din Romania. Succesul de care se bucura Andrei Maria l-a ajutat sa devina si unul dintre cele mai cunoscute staruri din reclamele din Romania. Are.

Subiectele zilei: Efectul Pintea zguduie PSD: baronii, speriati ca partidul ii lasa din brate; Romanii din Italia, nemultumiti ca ar putea fi impiedicati sa vina acasa de Paste; The Guardian scrie despre spitalul construit la Bucuresti din donatiile a 30

Unde sunt pastilele? Lipsesc o suta de kilograme de metadona. O duba Citroen intra pe poarta fabricii de medicamente. Postasii vor livra pensiile persoanelor izolate la domiciliu din cauza coronavirusului cu masti, manusi si ochelari de protectie. Directorul General al Postei Romane a trimis. Un sindicat din Iasi ii indeamna pe profesori sa nu-si spuna parerea despre taierea orelor de la gimnaziu. Reactia sindicatului vine la scurt timp dupa ce.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )