Libnet.ro
UNICEF

18:46

Cati bani vor primi pensionarii dupa majorarea punctului de pensie. Exemple de calcul

Adevărul Adevărul,
Cati bani vor primi pensionarii dupa majorarea punctului de pensie. Exemple de calcul

Guvernul a garantat cresterea punctului de pensie de la 1 septembrie 2020, prevazand deja sumele necesare in proiectul de buget pe anul viitor. in cele ce urmeaza va prezentam punctual cati bani vor primi pensionarii in urma majorarii punctului de pensie. continuă pe Adevărul

PENSII 2020. Cati bani vor primi pensionarii dupa majorarea punctului de pensie

Guvernul PNL a garantat cresterea punctului de pensie de la 1 septembrie 2020, prevazand deja sumele necesare in proiectul de buget pe anul viitor. Potrivit legii pensiilor, sumele vor fi majorate cu 40% de la 1 septembrie 2020, punctul de pensie ajungand astfel de la 1. 265 de lei, la 1. 7 75 de lei, o crestere cu 40,3%.

Cati bani vor da angajatorii ca prime de Craciun - sondaj

Doar doi din zece angajatori vor acorda salariatilor beneficii de Craciun prime, tichete, cadouri etc) mai mari decat cele de anul trecut. Cei mai multi, respectiv sapte din zece, nu vor majora deloc valoarea beneficiilor, in timp ce la una din zece companii salariatii vor primi chiar mai putin decat in 2018, arata datele unui sondaj efectuat de BestJobs.

Veste uriasa pentru parintii din Romania, chiar inainte de Craciun. Cati bani ar putea primi in plus pentru alocatiile copiilor

Veste uriasa pentru parintii din Romania, chiar inainte de Craciun! Alocatiile copiilor s-ar putea mari. Iata cat ar putea primi in plus, dupa ce Comisia de Munca din Camera Deputatilor a adoptat amendamentul depus de PSD? Alocatiie copiilor s-ar putea mari! Parintii din Romania au primit o veste extraordinara chiar inainte de Craciun. PSD s-a .

Cati bani a incasat Alexandru Comerzan, castigatorul Chefi la Cutite, sezon 7

Dupa cele trei probe de foc, trei provocari culinare diferite prin care cei noua semifinalisti au trecut in editia de luni, azi, de la 20:00, seara a inceput cu verdictul mult asteptat. Telespectatorii Antena 1 vor au aflat care sunt numele celor trei finalisti ai sezonului 7, care s-au duelat in cea mai grea proba .

Acesti romani vor primi 25.000 de euro gratis de stat. O buna parte din bani se dau retroactiv

Ceva mai mult de 500 de persoane vor primi aproximativ 25. 000 de euro de la stat, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a semnat in 10 decembrie un decret prin care acestia au fost innobilati cu titlul de Luptator cu Rol Determinant.

Cati bani incaseaza castigatorul finalei Vocea Romaniei, sezonul 9. Premiul este substantial

Emotiile sunt uriase, atat in randul concurentilor, dar si din partea telespectatorilor, pentru ca peste doar o zi vor putea afla marele castigator de la Vocea Romaniei. Cei patru finalisticare au mai ramas in cursa din show-ul de pe PRO TV vor putea fi urmariti vineri, de la 20:30, cand este transmisa emisiunea de talente muzicale.

Guvernul Orban vrea sa creasca varsta de pensionare a politistilor. La cati ani vor putea iesi la pensie

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca Guvernul Romaniei intentioneaza sa creasca varsta de pensionare a politistilor, intrucat in ultimii ani mai multe cadre din Ministerul Afacerilor Interne s-au pensionat la varste cuprinse intre 40 si 45 de ani si beneficiaza de pensii uriase. Guvernul Orban vrea sa creasca varsta de pensionare a politistilor Ludovic Orban .

ANM a facut acum anuntul. Ce fenomene meteo vor lovi Romania dupa 20 decembrie

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au indicat cum va fi vremea dupa data de 20 septembrie. Ce fenomene extreme ne asteapta si care sunt maximele si minimele pana in ziua de Craciun? Anunt ANM: Ce fenomene de in steapta dupa 20 decembrie? Toata Romania a fost traversata, dupa cum s-a vazut, de un .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )