Libnet.ro
UNICEF

09:45

Cati rebeli prorusi au murit, joi, in confruntarile din Ucraina

România Liberă România Liberă,
Cati rebeli prorusi au murit, joi, in confruntarile din Ucraina

Cel putin 80 de rebeli prorusi au murit, iar alti aproximativ 100 au fost raniti in confruntarile produse joi in estul Ucrainei, a anuntat purtatorul de cuvant al armatei ucrainene Andrei Lisenko. continuă pe România Liberă

Rusia exprima preocupare privind confruntarile din Ucraina, denuntand provocarile armatei ucrainene

Presedintia Rusiei acuza Administratia prooccidentala de la Kiev de provocari, atribuindu-i situatia actuala din estul Ucrainei, unde confruntarile militare s-au intensificat miercuri, potrivit Mediafax.

Armata ucraineana: 80 de rebeli prorusi au murit, iar alti aproximativ 100 au fost raniti in confruntari

Cel putin 80 de rebeli prorusi au murit, iar alti aproximativ 100 au fost raniti in confruntarile produse joi in estul Ucrainei, anunta Andrei Lisenko, purtatorul de cuvant al armatei ucrainene, citat de.

Reactia Rusiei privind intensificarea conflictului din Ucraina. Suntem profund preocupati de atacurile cu obuze

Rusia exprima preocupare privind confruntarile din Ucraina si denunta provocarile armatei ucrainene, relateaza TASS. La Moscova, urmarim evenimentele si simtim o preocupare profunda in legatura cu.

Mircea Dusa, cu ocazia intalnirii cu omologul sau german: Situatia de criza din Ucraina trebuie rezolvata pe calea diplomatica si pe calea dialogului

Ministrul Apararii, Mircea Dusa, a declarat, joi, in contextul vizitei la Bucuresti a omologului sau german, Ursula von der Leyen, ca situatia tensionata din Ucraina poate fi rezolvata rezolvata pe calea.

Rusia lanseaza acuzatii la adresa Kievului pentru situatia din Ucraina

Presedintia Rusiei acuza Administratia prooccidentala de la Kiev de situatia actuala din estul Ucrainei, unde confruntarile militare s-au intensificat miercuri .

Peste 17 oameni au murit in cele mai sangeroase confruntari din Ucraina de la semnarea armistitiului

Saptamana aceasta au avut loc in estul Ucrainei cele mai sangeroase confruntari de la semnarea armistitiului, din februarie, transmite DPA, citata de Mediafax. Numarul victimelor trece de 17. Guvernul.

INTERVIU Nicu Popescu, analist la Institutul UE pentru Studii de Securitate: Cum profita Rusia de pe urma coruptiei generalizate din Ucraina si Moldova si ce efecte are in Vest discursul antiimigratie si antigay al Moscovei

Rusia utilizeaza portitele de oportunitate care i se deschid in tari cu un nivel ridicat de coruptie, mai ales in state precum Ucraina sau Republica Moldova, unde coruptia este mult mai mare decat in Romania si e alimentata de toata clasa politica - inclusiv fortele proeuropene, spune Nicu Popescu, analist senior la Institutul UE pentru Studii de Securitate EUISS), intr-un interviu HotNews. ro. In astfel de tari, unde eurosceptismul este intarit de neincrederea oamenilor in proprii lideri, Rusia isi completeaza ofensiva informationala cu discursul antiamerican, antiimigratie si antihomosexuali, eficient chiar si in randul unor categorii de public din Europa democratica, afirma Popescu.

Tot mai multe semne ale implicarii Rusiei in razboiul din Ucraina

Este vorba despre un flux tot mai mare de luptatori neoficiali) si de tot mai multe dovezi potrivit carora in lupte sunt imlicati si militari rusi. Conflictul separatist din estul Ucrainei releva tot mai multe.

ONU gaseste tot mai multe semne ale implicarii Rusiei in razboiul din Ucraina

Conflictul separatist din estul Ucrainei releva tot mai multe dovezi, dar nu si probe concludente legal, ale implicarii statului rus, afirma oficiali de rang inalt in domeniul drepturilor omului de la ONU.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )