Libnet.ro
UNICEF

20:45

Ce cautau americanii pe Google in timp ce Trump si Biden asteptau voturile poporului. Ireal!

Playtech Playtech,
Ce cautau americanii pe Google in timp ce Trump si Biden asteptau voturile poporului. Ireal!

Americanii fac in mod clar tot ce pot pentru a trece peste stresul saptamanii electorale. Asa ca multi dintre ei au inceput sa caute tot felul de lucruri pe Google in aceasta perioada. Cautarile Google arata ca stresul din ziua alegerilor din America Americanii sunt inca puternic impartiti in ceea ce priveste politica. Dar exista . continuă pe Playtech

LIVE Rezultatele alegerilor din SUA in timp real. Biden sau Trump? Ce aleg americanii

Americanii au fost chemati marti la urne pentru a-si alege presedintele si vicepresedintele. Dupa patru ani de mandat, Donald Trump si Mike Pence se confrunta cu Joe Biden si Kamala Harris. Este vorba de cel mai urmarit scrutin prezidential al planetei, desfasurat in acest an intr-un context aparte, marcat de pandemia de COVID-19.

Alegeri SUA 2020: Trei scenarii posibile privind deznodamantul bataliei Trump-Biden

Exista trei scenarii plauzibile legate de deznodamantul alegerilor prezidentiale care se desfasoara marti intr-o societate americana mai divizata ca oricand, intre republicanul Donald Trump si democratul Joe Biden, de fapt, intre doua moduri de raportare la noile realitati cu care se confrunta America si lumea, in general.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2747 seconds )