Libnet.ro
UNICEF

23:15

Caz SOCANT in Arad! Un barbat si-a amenintat iubita cu cutitul intr-o scoala. Ce s-a intamplat dupa...

B1 B1,
Caz SOCANT in Arad! Un barbat si-a amenintat iubita cu cutitul intr-o scoala. Ce s-a intamplat dupa...

Un barbat, in varsta de 29 de ani, a amenintat-o cu cutitul pe iubita lui, in varsta de 23 de ani, chiar intr-o scoala din Arad. Fata nu a stat pe ganduri si a chemat imediat Politia. Autoritatile. continuă pe B1

Caz socant in Brasov. Un barbat si-a injunghiat mama si sotia, apoi a incercat sa dea foc la casa

Un barbat de 34 de ani, din localitatea brasoveana Zarnesti, si-a injunghiat, luni dimineata, mama si sotia si a incercat sa se sinucida, ulterior incendiind casa in care locuia. Potrivit IPJ.

Situatie neobisnuita intr-o scoala din Arad! Un tanar si-a amenintat iubita cu un cutit. Politistii au intervenit de urgenta

Un tanar a amenintat-o pe iubita lui cu un cutit intr-o scoala din Arad. Politia a ajuns imediat la fata locului, iar individul nu mai are voie sa se apropie de tanara timp de cinci zile. De asemenea, pe.

Caz SOCANT in Brasov: Un barbat de 34 de ani si-a injunghiat sotia si mama, apoi s-a taiat la gat (VIDEO)

Caz socant in Zarnesti, judetul Brasov! Un barbat de 34 de ani si-a injunghiat, in luni dimineata, mama si sotia si a incercat sa se sinucida. Acesta nu s-a oprit aici si a dat foc la.

Caz socant in Timisoara. Un pacient a murit dupa ce ar fi fost operat de un voluntar

Conducerea Spitalului Judetean Timisoara a facut o plangere la Politie si la Parchet dupace un barbat, operat de trei ori, a murit in spital. Rudele au sesizat cabarbatul a fost operat de un.

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )