Libnet.ro
UNICEF

09:00

Caz socant: O tanara din Sibiu a murit dupa ce a fost plimbata, ore intregi intre spitale(VIDEO)

B1 B1,
Caz socant: O tanara din Sibiu a murit dupa ce a fost plimbata, ore intregi intre spitale(VIDEO)

Caz socant la Sibiu. O tanara de 39 de ani si-a pierdut viata dupa ce a inceput sa se simta rau si a fost plimbata intre doua spitale din cauza ca era aglomerat. Parintii dau vina pe. continuă pe B1

Caz socant: O tanara din Sibiu a murit dupa ce a fost plimbata ore intregi intre spitale(VIDEO)

Caz socant la Sibiu. O tanara de 39 de ani si-a pierdut viata dupa ce a inceput sa se simta rau si a fost plimbata intre doua spitale din cauza ca era aglomerat. Parintii dau vina pe.

Caz socant in Valcea! Un batran a fost sfasiat de caini in curtea unui azil

Un batran de peste 80 de ani, care se plimba prin curtea unui azil din Valcea, a fost muscat de mai multi caini. Barbatul a ajuns la spital in stare grava. Nicolae Maria se afla ici.

Caz socant la Londra: O romanca a fost injunghiata mortal de fostul iubit

Crima infioratoare in Londra. O romanca de 44 de ani fost ucisa cu mai multe lovituri de cutit chiar de catre fostul sau iubit, un vasluian de 45 de ani, informeaza B1 TV. Barbatul a.

Caz socant la Londra: O romanca a fost injunghiata mortal de fostul iubit(FOTO, VIDEO)

Crima infioratoare in Londra. O romanca de 44 de ani fost ucisa cu mai multe lovituri de cutit chiar de catre fostul sau iubit, un vasluian de 45 de ani, informeaza B1 TV. Barbatul a.

Caz socant in Galati. Un barbat si-a batut cu bestialitate fiica de sapte ani cu o coada de topor pana i-a rupt splina

O copila de sapteani, din judetul Galati, a fost batuta cu bestialitate de catre tatal sau, care a lovit-o in mod repetat cu o coada de topor in abdomen. Fata a ajuns in stare.

S-a intamplat din nou! Un barbat de 65 de ani a murit dupa ce a fost impins pe sinele metroului

Un barbat de 65 de ani a fost impins pe sinele metroului de un adolescent si a murit la scurt timp. Crima s-a petrecut in celebrul cartier Brooklyn din New York. Autorul este un tanar de 18 ani,.

Tragedie in lumea modei. A murit dupa o hemoragie cerebrala. Avea doar 28 de ani

Un fotomodel de 28 de ani a intrat in coma si a murit, dupa o hemoragie cerebrala, aparuta in timp ce canta la karaoke. Karen Stella Wong a fost dusa la spital, unde dupa trei zile de coma.

Statuia lui Avram Iancu, interzisa intr-un parc din Sibiu

Ministerul Culturii si ldentitatii Nationale a emis un punct de vedere in problema amplasarii bustului lui Avram Iancu in parcul ASTRA din Sibiu, la solicitarea deputatului Forumului Democrat al.

Caz socant! Un barbat de 61 de ani a intretinut relatii sexuale cu minori, in Cluj! Cum au fost racolati acestia

Politistii din Dej au retinut, sambata, un cetatean francez in varsta de 61 ani, banuit ca ar fi intretinut relatii sexuale cu minori, contra cost, in perioada cuprinsa.

Caz socant in Bucuresti! Crima mascata intr-un incendiu (VIDEO)

O noua crima loveste Capitala! Un barbat a fost ucis si apoi carbonizat ! Initial, autoritatile au fost chemate sa stinga un incendiu care a izbucnit intr-un bloc din sectorul 2 al Capitalei. Au fost.

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )