Libnet.ro
UNICEF

23:45

Caz uluitor intr-o scoala din judetul Iasi. Cum se prezinta un profesor in fata elevilor

Antena3 Antena3,
Caz uluitor intr-o scoala din judetul Iasi. Cum se prezinta un profesor in fata elevilor

Caz uluitor intr-o unitate de invatamant preuniversitar din zona orasului Pascani. Un profesor de Limba si literatura romana, in varsta de 39 de ani, anume Gabriel Rangu, a venit sa le predea elevilor, chiar daca se afla. continuă pe Antena3

Atac armat intr-o scoala din Canada

Cel putin doua persoane au fost ucise intr-un atac armat comis vineri intr-o scoala din comunitatea izolata La Loche, Saskatchewan vestul Canadei) si un suspect se afla in arest, a informat ziarul local Star.

Atac armat intr-o scoala din Canada, soldat cu cinci morti

Cinci persoane au fost ucise si doua sunt in stare critica, in urma unui atac armat care a avut loc intr-o scoala din Canada. Premierul canadian Justin Trudeau a anuntat ca atacatorul a fost retinut.

Atac armat in Canada, intr-o scoala, soldat cu cinci morti

Cinci persoane au fost ucise si doua sunt in stare critica, in urma unui atac armat care a avut loc intr-o scoala din Canada. Premierul canadian Justin Trudeau a anuntat ca atacatorul a fost retinut.

Cinci copii au fost raniti intr-un atac PKK, intr-o scoala din sud-estul Turciei

Cinci copii au fost raniti in explozia unui dispozitiv artizanal care a avut loc vineri in curtea unei scoli in Diyarbakir, cel mai mare oras din regiunea de sud-est a Turciei, unde traieste o populatie majoritar kurda si care este confruntata de luni de zile cu violente intre fortele de securitate si militantii Partidului Muncitorilor din Kurdistan PKK), relateaza agentia Reuters.

Doi romani gasiti morti intr-o casa din Belgia. Care a fost cauza deceselor

Doi imigranti romani au fost gasiti morti intr-o cladire din orasul Herstal, situat in estul Belgiei, autoritatile suspectand ca s-au intoxicat cu monoxid de carbon, informeaza postul RTBF, potrivit.

Trafic de lemne la Harlau, judetul Iasi: Perchezitii la Primarie, Ocolul Silvic si Directia pentru Evidenta Populatiei

Procurorii anticoruptie efectueaza percheziitii la Primaria Harlau, Ocolul Silvic Harlau si Directia pentru Evidenta Populatiei Harlau,precum si la sefii institutiilor,intr-un dosar de dare si luare de mita,abuz in serviciu si trafic de masa lemnoasa.

Atac armat la o scoala din Canada: Inima tarii noastre este franta

Cinci persoane au fost ucise intr-un atac armat comis vineri, intr-o scoala din comunitatea izolata La Loche, Saskatchewan vestul Canadei)Un suspect se afla in arest, conform CNN. Inima tarii.

O grenada a explodat intr-un bar din Maramures

O grenada a explodat, miercuri dimineata, intr-un cafe-bar din comuna Rona de Sus.

Surse: Atac cu grenada intr-un bar din Maramures

Un bar din Maramures a fost atacat cu o grenada. Ioan Romaniuc, primarul din Rona de Sus, Maramures, a confirmat in direct la Antena 3, ca o explozie a avut loc in barul din localitate. Potrivit primarului, nu au.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )