Libnet.ro
UNICEF

08:30

Cazul presupusului agent dublu german: Washingtonul promite sa colaboreze cu Berlinul

Hotnews Hotnews,
 Cazul presupusului agent dublu german: Washingtonul promite sa colaboreze cu Berlinul

Statele Unite au refuzat, luni, sa comenteze informatiile cu privire la agentul dublu german care ar fi lucrat pentru CIA, insa au dat asigurari ca vor colabora cu Berlinul pentru solutionarea diferendului, transmite AFP. continuă pe Hotnews

Noul scandal de spionaj. Merkel: Problema cetateanului german, presupus agent dublu, este grava

Cancelarul german Angela Merkel a declarat, luni, ca informatiile privind un agent dublu german care lucra pentru Statele Unite sunt grave, in timp ce la Berlinul cere un raspuns rapid de la Washington. Un agent al serviciilor de informatii germane BND) arestat miercurea trecuta ar fi lucrat din 2012 pentru CIA, si ar fi furnizat mai mult de 200 de documente americanilor, a scris duminica presa germana.

Germania cere Statelor Unite sa CLARIFICE RAPID cazul agentului dublu german

Ministrul german de Externe Frank-Walter Steinmeier a avertizat duminica asupra faptului ca, daca informatiile despre un agent dublu german care lucreaza pentru Statele Unite sunt exacte, cazul este necesar sa fie .

Angela Merkel - Afacerea agentului dublu german este grava

Cancelarul german Angela Merkel a apreciat, luni, ca informatiile privind un agent dublu german care lucreaza pentru Statele Unite sunt grave, in timp ce Berlinul cere deja un raspuns rapid din partea Washingtonului.

Germania cere Statelor Unite sa explice cazul cetateanului german suspectat ca ar fi agent dublu

Guvernul german vrea o explicatie rapida si clara din partea Washingtonului pentru aparentul contact al serviciilor de informatii americane cu un barbat de nationalitate germana arestat saptamana trecuta sub suspiciunea ca ar fi agent dublu, a declarat ministrul de Interne de la Berlin intr-un interviu, transmite Reuters.

Washingtonul afirma ca va colabora cu Berlinul in scandalul privind agentul dublu german

Statele Unite ale Americii au refuzat luni sa comenteze in legatura cu agentul dublu german care ar fi lucrat pentru serviciile secrete americane, insa au dat asigurari ca vor colabora cu Berlinul pentru a .

Berlinul il convoaca pe ambasadorul american dupa ce a descoperit un agent dublu, care lucra pentru SUA din interior

Ambasadorul american la Berlin a fost convocat de autoritatile germane, dupa ce un cetatean german, agent al seviciului de informatii externe al Germaniei, a fost arestat sub suspiciunea de a fi agent dublu. Barbatul este acuzat ca lucra pentru agentiile americane, care i-au cerut sa stranga informatii despre comisia parlamentara care ancheteaza scandalul de spionaj NSA.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )