Libnet.ro
UNICEF

10:30

CCM, despre afirmatiile lui Igor Dodon: Prezinta pericol pentru functionalitatea democratiei si a statului de drept

Adevărul Adevărul,
CCM, despre afirmatiile lui Igor Dodon: Prezinta pericol pentru functionalitatea democratiei si a statului de drept

Judecatorii Curtii Constitutionale din Republica Moldova sustin ca, in ultimele zile, Igor Dodon si reprezentantii Partidului Socialistilor au facut mai multe declaratii de natura sa creeze o atmosfera publica negativa in jurul Curtii Constitutionale si sa discrediteze judecatorii constitutionali. continuă pe Adevărul

Igor Dodon: Sor, Candu si poate Plahotniuc stau in spatele deciziilor CCM

Igor Dodon afirma ca discutia sa telefonica cu fostul presedinte al Curtii Constitutionale Vladimir Turcan nu este motiv de destituire a acestuia din functie. in opinia oficialului, discutiile respective reprezinta o relatie interinstitutionala cu toate institutiile, o relatie obisnuita, normala, noteaza IPN.

Maia Sandu, despre dosarul penal deschis in Rusia pe numele lui Renato Usatii: Un ajutor al Moscovei pentru Igor Dodon

Lidera PAS, Maia Sandu, considera ca Igor Dodon nu vrea sa aiba concurenti pe segmentul sau electoral, iar din acest motiv incearca sa-l elimine pe primarul de Balti, Renato Usatii, din cursa prezidentiala din toamna acestui an.

Pro Moldova cere Procuraturii investigarea penala a lui Igor Dodon

Grupul parlamentar Pro Moldova a depus un demers la Procuratura Generala prin care cere investigarea presedintelui Igor Dodon cu privire la santajul si intimidarile pe care si-a permis fata de judecatorii Curtii Constitutionale, opozitia parlamentara si a societatii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1948 seconds )