Libnet.ro
UNICEF

14:45

CCR dezbate, miercuri, contestatia PNL in cazul Sova

România Liberă România Liberă,
CCR dezbate, miercuri, contestatia PNL in cazul Sova

Curtea Constitutionala va dezbate, miercuri, contestatia depusa de Partidul National Liberal privind hotararea data de Senat, in cazul lui Dan Sova. continuă pe România Liberă

CCR va dezbate, miercuri, contestatia PNL in cazul Sova

Curtea Constitutionala va dezbate, miercuri, contestatia depusa de Partidul National Liberal privind hotararea data de Senat, in cazul lui Dan Sova.

UPDATE: CCR dezbate, miercuri, contestatia PNL in cazul Sova. Zegrean: Noi nu ridicam imunitati

UPDATE: Augustin Zegrean a precizat ca Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) nu ridica imunitati.

Saptamana de foc pentru doi lideri PSD: Dragnea afla sentinta in Dosarul referendumului. CCR decide daca votul in cazul Sova va fi reluat

Liviu Dragnea va afla in aceasta saptamana sentinta in Dosarul Referendumului. Tot acum Curtea Constitutionala ar putea decide reluarea votului in Parlament in cazul Dan Sova, potrivit Ziare. com. Pe 6.

CCR discuta astazi sesizarea PNL privind hotararea Senatului in cazul Sova

Curtea Constitutionala va discuta, miercuri, sesizarea PNL privind neconstitutionalitatea hotararii Senatului in cazul solicitarii DNA de incuvintare a arestarii lui Dan Sova.

Presedintele Curtii Constitutionale, despre contestatia PNL la hotararea pe votul la Sova: Nu ridicam imunitati. Daca hotararea este invalidata, trebuie alta hotarare

Presedintele Curtii Constitutionale a Romaniei, Augustin Zegrean, a precizat ca judecatorii CCR nu ridica imunitati si nici nu incuviinteaza, sau nu, arestari, ci doar se vor pronunta miercuri asupra constitutionalitatii hotararii senatorilor in cazul Sova. Pe de alta parte, Zegrean a repetat faptul ca, in cazul in care se decide ca hotararea este neconstitutionala, trebuie reluat votul.

CCR: Hotararea Senatului in cazul Sova NU este constitutionala. Tariceanu: Senatul va respecta decizia Curtii. PNL cere reluarea votului

Update 13. 20 - PNL cere reluarea votului in cazul Sova. Update 13. 03 - Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a spus ca institutia pe care o conduce se va conforma deciziei Curtii Constitutionale in.

PSD, fortat sa ridice cortina in cazul Sova

Curtea Constitutionala a decis ca este neconstitutionala hotararea Senatului in cazul Dan Sova, semnata de Calin Popescu Tariceanu la aproape o luna de la votul din 25 martie. Dupa publicarea motivarii CCR, social-democratii vor merge, cel mai probabil, pe varianta reluarii votului, urmand ca de data aceasta sa se exprime direct impotriva cererii DNA.

Ponta despre cazul Sova: Senatul sa aplice decizia Curtii Constitutionale, oricare este aceea

Senatul sa aplice decizia CC in cazul Sova, oricare ar fi aceea, a declarat premierul Victor Ponta. Senatul trebuie sa aplice decizia Curtii Constitutionale, oricare este aceea. Senatul va respecta decizia Curtii.

CCR decide miercuri daca se va relua votul in cazul lui Dan Sova

Curtea Constitutionala, sesizata de liberali, decide miercuri daca se reia votul in cazul lui senatorului PSD Dan Sova, informeaza B1 TV. Hotararea privind votul din plen din 25 martie a fost publicata in.

CCR: Hotararea in cazul Sova, neconstitutionala. Tariceanu spune ca va respecta decizia Curtii, iar PNL cere reluarea votului

CCR a decis ca hotararea Senatului privind cererea DNA de arestare a lui Dan Sova a fost neconstitutionala. Presedintele Senatului a anuntat ca va respecta decizia Curtii, iar PNL ca va cere reluarea votului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )