Libnet.ro
UNICEF

01:05

CCR: Hotararea in cazul Sova, neconstitutionala. Tariceanu spune ca va respecta decizia Curtii, iar PNL cere reluarea votului

România Liberă România Liberă,
CCR: Hotararea in cazul Sova, neconstitutionala. Tariceanu spune ca va respecta decizia Curtii, iar PNL cere reluarea votului

CCR a decis ca hotararea Senatului privind cererea DNA de arestare a lui Dan Sova a fost neconstitutionala. Presedintele Senatului a anuntat ca va respecta decizia Curtii, iar PNL ca va cere reluarea votului. continuă pe România Liberă

Tariceanu, reactie la decizia CCR in cazul Sova: Senatul nu ia o decizie pana nu apare motivarea CCR in Monitorul Oficial

Calin Popescu Tariceanu reactioneaza la decizia Curtii Constitutionale prin care hotararea de respingere a solicitarii DNA de arestare a lui Dan Sova a fost declarata neconstitutionala. Acesta afirma ca.

Tariceanu, despre hotararea CCR in cazul Sova: Pana nu vad motivarea, nu vreau sa speculez

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, miercuri, ca decizia CCC referitoare la hotararea Senatului privind cererea DNA in cazul lui Dan Sova va fi pusa in aplicare, dar trebuie sa se astepte publicarea motivarii in Monitorul Oficial.

CCR: Hotararea Senatului in cazul Sova NU este constitutionala. Tariceanu: Senatul va respecta decizia Curtii. PNL cere reluarea votului

Update 13. 20 - PNL cere reluarea votului in cazul Sova. Update 13. 03 - Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a spus ca institutia pe care o conduce se va conforma deciziei Curtii Constitutionale in.

Ce spune Ponta ca se va intampla la Senat dupa decizia CCR pe cazul Sova

Victor Ponta, presedintele PSD, a declarat, miercuri, ca Senatul trebuie sa aplice decizia Curtii Constitutionale, oricare este aceea. Senatul va respecta decizia Curtii Constitutionale.

Ponta despre cazul Sova: Senatul sa aplice decizia Curtii Constitutionale, oricare este aceea

Senatul sa aplice decizia CC in cazul Sova, oricare ar fi aceea, a declarat premierul Victor Ponta. Senatul trebuie sa aplice decizia Curtii Constitutionale, oricare este aceea. Senatul va respecta decizia Curtii.

PNL, prima reactie dupa ce CCR a decis ca hotararea in cazul lui Dan Sova este neconstitutionala: Tariceanu trebuie sa demisioneze

Liberalii ii cer demisia presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu, in contextul motivarii Curtii Constitutionale in cazul lui Dan Sova. CCR spune ca hotararea pe care Senatul a luat-o in cazul.

Ponta, despre hotararea Curtii Constitutionale in cazul Sova: Senatul trebuie sa aplice decizia CCR oricare este aceea (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri, referitor la faptul ca hotararea Senatului in cazul lui Dan Sova a fost declarata neconstitutionala de CCR, ca Senatul va respecta decizia Curtii Constitutionale.

CCR: Hotararea Senatului in cazul solicitarii DNA de incuviintare a arestarii lui Sova, neconstitutionala

ACTUALIZARE 13:08 Curtea Constitutionala CCr) a stabilit, miercuri, in urma analizarii sesizarii PNL, ca hotararea Senatului in cazul solicitarii DNA de incuviintare a retinerii si arestarii lui Dan Sova este neconstitutionala.

PSD, fortat sa ridice cortina in cazul Sova

Curtea Constitutionala a decis ca este neconstitutionala hotararea Senatului in cazul Dan Sova, semnata de Calin Popescu Tariceanu la aproape o luna de la votul din 25 martie. Dupa publicarea motivarii CCR, social-democratii vor merge, cel mai probabil, pe varianta reluarii votului, urmand ca de data aceasta sa se exprime direct impotriva cererii DNA.

Presedintele Curtii Constitutionale, despre contestatia PNL la hotararea pe votul la Sova: Nu ridicam imunitati. Daca hotararea este invalidata, trebuie alta hotarare

Presedintele Curtii Constitutionale a Romaniei, Augustin Zegrean, a precizat ca judecatorii CCR nu ridica imunitati si nici nu incuviinteaza, sau nu, arestari, ci doar se vor pronunta miercuri asupra constitutionalitatii hotararii senatorilor in cazul Sova. Pe de alta parte, Zegrean a repetat faptul ca, in cazul in care se decide ca hotararea este neconstitutionala, trebuie reluat votul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )