Libnet.ro
UNICEF

00:07

PSD, fortat sa ridice cortina in cazul Sova

România Liberă România Liberă,
PSD, fortat sa ridice cortina in cazul Sova

Curtea Constitutionala a decis ca este neconstitutionala hotararea Senatului in cazul Dan Sova, semnata de Calin Popescu Tariceanu la aproape o luna de la votul din 25 martie. Dupa publicarea motivarii CCR, social-democratii vor merge, cel mai probabil, pe varianta reluarii votului, urmand ca de data aceasta sa se exprime direct impotriva cererii DNA. continuă pe România Liberă

CCR dezbate, miercuri, contestatia PNL in cazul Sova

Curtea Constitutionala va dezbate, miercuri, contestatia depusa de Partidul National Liberal privind hotararea data de Senat, in cazul lui Dan Sova.

CCR discuta astazi sesizarea PNL privind hotararea Senatului in cazul Sova

Curtea Constitutionala va discuta, miercuri, sesizarea PNL privind neconstitutionalitatea hotararii Senatului in cazul solicitarii DNA de incuvintare a arestarii lui Dan Sova.

CCR va dezbate, miercuri, contestatia PNL in cazul Sova

Curtea Constitutionala va dezbate, miercuri, contestatia depusa de Partidul National Liberal privind hotararea data de Senat, in cazul lui Dan Sova.

CCR: Hotararea Senatului in cazul Sova NU este constitutionala. Tariceanu: Senatul va respecta decizia Curtii. PNL cere reluarea votului

Update 13. 20 - PNL cere reluarea votului in cazul Sova. Update 13. 03 - Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a spus ca institutia pe care o conduce se va conforma deciziei Curtii Constitutionale in.

Saptamana de foc pentru doi lideri PSD: Dragnea afla sentinta in Dosarul referendumului. CCR decide daca votul in cazul Sova va fi reluat

Liviu Dragnea va afla in aceasta saptamana sentinta in Dosarul Referendumului. Tot acum Curtea Constitutionala ar putea decide reluarea votului in Parlament in cazul Dan Sova, potrivit Ziare. com. Pe 6.

VIDEO Curtea Constitutionala: Hotararea Senatului in cazul votului la Dan Sova este neconstitutionala/ Tariceanu: Decizia se va aplica, dar asteptam publicarea motivarii in Monitorul Oficial

Judecatorii Curtii Constitutionale au decis, miercuri, in urma unei sesizari depuse de PNL, ca hotararea Senatului in cazul votului pentru solicitarea DNA de incuvintare a arestarii lui Dan Sova, dat in 25 martie si care a provocat o intreaga saga in Senat, este neconstitutionala. PNL a sesizat, pe 23 aprilie, Curtea Constitutionala, aratand ca Senatul trebuia sa-si asume decizia prin care incuviinteaza ori nu retinerea si arestarea preventiva a senatorului in cauza. Presedintele CCR Augustin Zegrean declarase ca, in cazul in care se va decide ca aceasta hotarare este nevalida trebuie data o alta hotarare, deci sa se reia votul. Pe de alta parte, miercuri, Zegrean a afirmat doar ca Senatul stie ce trebuie sa faca. Ce se poate intampla in continuare: fie se reinterpreteaza rezultatul votului dat pe 25 martie ceea ce ar insemna ca se incuviinteaza cererea de DNA si Dan Sova este arestat preventiv) fie se reia votul.

UPDATE: CCR dezbate, miercuri, contestatia PNL in cazul Sova. Zegrean: Noi nu ridicam imunitati

UPDATE: Augustin Zegrean a precizat ca Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) nu ridica imunitati.

Ponta despre cazul Sova: Senatul sa aplice decizia Curtii Constitutionale, oricare este aceea

Senatul sa aplice decizia CC in cazul Sova, oricare ar fi aceea, a declarat premierul Victor Ponta. Senatul trebuie sa aplice decizia Curtii Constitutionale, oricare este aceea. Senatul va respecta decizia Curtii.

Augustin Zegrean, presedintele CCR: Noi vrem sa aflam daca hotararea luata in cazul lui Dan Sova este constitutionala (VIDEO)

Augustin Zegrean, presedintele Curtii Constitutionale a declarat ca in cazul senatorului PSD Dan Sova se va decide daca hotararea este constitutionala. De asemenea, acesta a mai explicat ca CCR nu ridica.

Cazul Sova, din nou la CCR. De ce sesizarea PNL are sanse minime

Judecatorii Curtii Constitutionale iau astazi in discutie constitutionalitatea Hotararii prin care Senatul a respins, pe 25 martie, avizul pe care DNA l-a cerut pentru incuviintarea arestarii preventive a senatorului PSD Dan Sova.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2174 seconds )