Libnet.ro
UNICEF

16:30

CCR: Legea conversiei creditelor in franci elvetieni la cursul istoric este neconstitutionala

Adevărul Adevărul,
CCR: Legea conversiei creditelor in franci elvetieni la cursul istoric este neconstitutionala

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a decis marti ca legea conversiei creditelor in franci elvetieni la cursul istoric este neconstitutionala. continuă pe Adevărul

Legea conversiei creditelor in franci elvetieni la cursul istoric este neconstitutionala

Legea conversiei creditelor in franci elvetieni la cursul istoric, una dintre cele mai dezbatute initiative legislative din mediul bancar este neconstitutionala. Asa a hotarat astazi Curtea Constitutionala, o decizie care era asteptata inca din.

Legea conversiei creditelor in franci elvetieni la cursul istoric este neconstitutionala

Legea conversiei creditelor in franci elvetieni la cursul istoric este neconstitutionala, a decis, marti, Curtea Constitutionala.

Decizie finala data de Curtea Constitutionala: Legea conversiei creditelor in franci elvetieni este neconstitutionala

Legea conversiei creditelor in franci elvetieni la cursul istoric este neconstitutionala, a decis, marti, Curtea Constitutionala. Presedintele Curtii Constitutionale, Valer Dorneanu, a anuntat ca ju.

CCR a decis: Legea conversiei creditelor din franci elvetieni este neconstitutionala

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a decis, marti, ca Legea conversiei creditelor din franci elvetieni la cursul istoric este neconstitutionala, a anuntat presedintele institutiei, Valer Dorneanu.

Neconstitutionalitatea conversiei la curs istoric a creditelor in franci elvetieni ar putea creste numarul darilor in plata

Conversia creditelor in franci elvetieni lacurs istoric a fost declarata neconstitutionala de Curtea Constitutionala a Romaniei. Aceasta decizie va incuraja imprumutatii sa isi dea casa in plata, sustine avocatul Gheorghe Piperea.

Tariceanu, despre datornicii in franci elvetieni: Fiecarea cetatean are responsabilitatea de a isi gestiona averea, banii si nu trebuie ca eu, dumneavoastra si altii sa ii compensam celui care risca (VIDEO)

Legea conversiei creditelor in franci elvetieni la cursul istoric este neconstitutionala, a decis, marti, Curtea Constitutionala. Presedintele Curtii Constitutionale, Valer Dorneanu, a anuntat ca.

Asociatia Pro Consumatori Romania isi exprima ingrijorarea fata de situatia consumatorilor cu credite in franci elvetieni si se solidarideaza cu Asociatia Parakletos

Asociatia Pro Consumatori Romania isi exprima ingrijorarea fata de situatia consumatorilor cu credite in franci elvetieni si transmite un mesaj de solidaritate cu Asociatia Parakletos, care, in urma hotararii Tribunalului Bucuresti din dosarul 27656/3/2016 a fost obligata la plata unor cheltuieli de judecata semnificative, se arata intr-un comunicat al Asociatiei. Acest dosar a fost singular si inovator in domeniul metodelor de lupta impotriva abuzului de putere economica si a practicilor inselatoare ale bancilor prin faptul ca a reunit, printre parate, toate bancile comerciale care au pus pe piata credite in franci elvetieni, produse care s-au dovedit a fi nocive prin expunerea la un risc valutar major a consumatorilor care au contractat un astfel de imprumuturi, mai precizeaza comunicatul.

Calin Popescu Tariceanu, despre persoanele cu credite in franci: Au riscat si au pierdut. Ce sa fac, sa le compensez eu pierderea?

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, referindu-se la decizia CCR de a declara neconstitutionala Legea conversiei creditelor in franci elvetieni la cursul istoric, ca acei care au aceste credite au riscat si au pierdut, iar pierderea lor nu trebuie compensata de altii.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )