Libnet.ro
UNICEF

16:45

CCR nu poate cenzura optiunea Camerei Deputatilor cu privire la numirea lui Florin Iordache

România Liberă România Liberă,
CCR nu poate cenzura optiunea Camerei Deputatilor cu privire la numirea lui Florin Iordache

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) sustine ca nu se poate erija in controlor al deciziei Parl. continuă pe România Liberă

George Simion: Protestam vehement fata de felul in care a fost numita conducerea Camerei Deputatilor. Vom face o sesizare in acest sens la Curtea Constitutionala

George Simion, liderul partiduluiAUR, a declarat, marti, ca partidul in frunte caruia se afla nu este de acord cu numirea in fruntea Camerei Deputatilor a lui Ludovic Orban, mai ales ca aceasta s-a.

Fostul primar Daniel Tudorache, inculpat pentru trafic de influenta si spalarea banilor, profil oficial de deputat pe site-ul Camerei Deputatilor

Fostul primar PSD al sectorului 1 Daniel Tudorache, pus sub urmarire penala de DNA, in 21 noiembrie, pentru trafic de influenta si spalare a banilor, figureza deja pe site-ul Camerei Deputatilor ca fiind membru al grupului parlamentar PSD, dupa ce a candidat pe pozitia a doua la Camera Deputatilor, pentru Bucuresti, si a fost ales. Aceasta, desi liderul PSD Marcel Ciolacu sustinea, dupa ce Tudorache a anuntat ca se suspenda din partid, in urma inculparii sale, ca acest lucru implica inclusiv faptul ca el nu va fi validat de catre comisia de validare din Parlament, pentru ca nu este membru de partid.

Ludovic Orban conduce prima sedinta a Camerei Deputatilor

Presedintele PNL, Ludovic Orban, conduce prima sedinta a Camerei Deputatilor dupa alegerea sa in ace.

Cum arata raportul de forte in noua conducere a Camerei Deputatilor

PNL si PSD vor avea acelasi numar de membri in Biroul Permanent al Camerei Deputatilor. Formatiunile din coalitia de guvernare vor avea un majoritatea fragila in conducerea acestui for, adica se va baza pe opt din cele 13 voturi posibile.

Ludovic Orban, ales presedinte al Camerei Deputatilor. Cum arata noua conducere

Ludovic Orban a fost ales, in noaptea de luni spre marti, presedinte al Camerei Deputatilor, cu 179 de voturi pentru si 110 impotriva. Contracandidatul liderului PNL a fost Alfred Simonisde la PS.

Ludovic Orban a fost ales presedintele Camerei Deputatilor

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a fost ales, in aceasta noapte, presedinte al Camerei Deputatilor.

Ludovic Orban, ales in functia de presedinte al Camerei Deputatilor

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a fost ales, luni seara, in functia de presedinte al Camerei Deputatilor, cu 179 de voturi pentru.

Ludovic Orban, ales presedinte al Camerei Deputatilor

Liderul PNL Ludovic Orban a fost votat, luni noapte, dupa 16 ore de sedinta, presedinte al Camerei Deputatilor in noua legislatura. Orban a primit 179 de voturi.

Ludovic Orban sustine ca nu are nici cea mai mica emotie in privinta alegerii sale in functia de presedinte al Camerei Deputatilor

Ludovic Orban, presedintele PNL, a sustinut ca nu are deloc emotii in privinta alegerii sale la conducerea Camerei Deputatilor. El s-a aratat convins ca toti parlamentarii care compun coalitia de.

Ludovic Orban si-a vazut visul cu ochii, este presedintele Camerei Deputatilor

Presedintele PNL a fost votat in toiul noptii de deputati pentru a fi presedintele Camerei Deputatil.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )