Libnet.ro
UNICEF

09:15

Cea mai bine platita actrita din lume. Suma COLOSALA pe care o primeste

B1 B1,
Cea mai bine platita actrita din lume. Suma COLOSALA pe care o primeste

Sofia Vergara obtine cei mai multi bani din rolurile pe care le interpreteaza, potrivit topului realizat de Forbes. Acesta este al saptelea an in care actrita obtine locul intai, datorita sumei fabuloase de. continuă pe B1

VIDEO Cea mai veche epava intacta din lume a fost descoperita n largul coastelor Bulgariei si dateaza de acum 2.400 de ani

Arheologii au gasit in Marea Neagra, la 80 km de coasta bulgara, cea mai veche epava intacta, datarea cu carbon aratand ca este o nava greaca de acum 24 de secole. Descoperirea a fost realizata in cadrul proiectului Black Sea Maritime Archaeological Project care, folosind roboti telecomandati, au facut o cartare amanuntita a fundului marii. Nu sunt planuri de a scoate epava la suprafata, dat fiind ca se afla la 2 km in adancuri, iar procedeul ar costa imens si ar putea distruge nava.

China inaugureaza cel mai lung pod maritim din lume

Presedintele chinez, Xi Jinping, a fost prezent ieri la inaugurarea celui mai lung pod maritim din lume, cel care conecteaza Hong Kong, Macao si orasul chinez Zhuhai, scrie Reuters.

Cea mai mare companie aeriana din Canada colaboreaza cu un start-up pentru a-si vinde serviciile pe blockchain

Cea mai mare companie aeriana din Canada, Air Canada, a anuntat ca va colabora cu un start-up pentru a-si vinde serviciile folosind tehnologia care sta la baza criptomonedelor blockchain.

VIDEO China: Cel mai lung pod maritim din lume a fost inaugurat

Presedintele chinez Xi Jinping a inaugurat astazi cel mai lung pod maritimdin lume. Proiectul a costat 20 de miliarde de dolari si construirea lui a durat 9 ani, scrieCNN.

A fost inaugurat cel mai lung pod peste mare din lume - VIDEO

Cel mai mare pod maritim din lume este inaugurat in Asia de Sud-Est dupa aproape zece ani de la inceputul lucrarilor. Pentru realizarea pasajului care va uni Hong Kongul si Macau de orasul chinezesc Zuhai,.

FOTO VIDEO Cel mai lung pod maritim din lume, in valoare de 20 de miliarde de dolari, inaugurat de China

China a inaugurat, marti, cel mai lung pod maritim din lume, cu o lungime de 55 de kilometri, dupa o investitie de 20 de miliarde dolari si lucrari ce au durat noua ani, transmite CNN. Podul face legatura intre orasul chinez Zhuhai, Hong-Kong si Macao.

Cea mai veche epava din istorie, gasita intacta in Marea Neagra. Cum arata corabia de 2.400 de ani conservata perfect

O echipa de cercetatori britanici care lucreaza la un proiect de arheologie marina a descoperit o corabie intacta pe fundul Marii Negre. Este cea mai veche ambarcatiune din lume gasita in aceste conditii, specialistii estimand ca vasul antic zace acolo de mai bine de 2. 400 de ani.

Meghan Markle a purtat cea mai spectaculoasa rochie din turneul regal si a sustinut primul discurs VIDEO

Meghan Markle a purtat o rochie de gala spectaculoasa in penultima zi a turneului regal din Australia, criticii de moda fiind de parere ca a fost si cea mai reusita aparitiei a Ducesei de Sussex din ultimele zile. De asemenea, fosta actrita a sustinut si primul discurs din turneu, sub privirile incantate ale sotului ei, Printul Harry.

in Yemen ar putea avea loc cea mai grava foamete din istoria recenta, avertizeaza ONU

Yemenul se indreapta spre ceea ce ar putea fi cea mai grava foamete din istoria recenta, conform lui Mark Lowcock, secretarul general adjunct pentru probleme umanitare al ONU, scrie The Guardian.

Comertul electronic genereaza locuri de munca mai bine platite

Florinel Chis: eCommerce-ul este o oportunitate pentru afacerile locale in competitie cu marile lanturi * Piata comertului pe internet va ajunge, anul acesta, la o valoare de 3,6 miliarde de euro Comertul electronic genereaza locuri de munca mai bine platite, specializate, cu un alt set de calificari, in timp ce locurile de munca repetitive au tendinta de a fi automatizate, astfel incurajand locurile de munca creative, cu valoare adaugata, care vor fi remunerate mai bine, a declarat, Florinel Chis, presedintele Asociatiei Romane a Magazinelor Online ARMO). Piata comertului pe internet va ajunge anul acesta la o valoare de 3,6 miliarde de euro, in crestere cu 30% in comparatie cu 2017 2,8 miliarde de euro), reprezentand circa 5,5% din totalitatea vanzarilor din sectorul retail din tara noastra, potrivit unei analize de piata facuta de ARMO si prezentata ieri in cadrul unei conferinte.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2344 seconds )