Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cea mai bogata institutie de invatamant din SUA vrea sa atraga donatii de 6,5 miliarde de dolari pana in 2018

Antena3 Antena3,
Cea mai bogata institutie de invatamant din SUA vrea sa atraga donatii de 6,5 miliarde de dolari pana in 2018

Universitatea Harvard a inceput o campanie prin care vrea sa atraga donatii in valoare de 6,5 miliarde dolari pana in 2018, cea mai ambitioasa initiativa de acest fel derulata vreodata. continuă pe Antena3

Sute de mii de functionari din SUA urmeaza sa intre in somaj tehnic

Autoritatile federale din SUA se pregatesc sa trimita mai multe sute de mii de functionari in concediu fara plata peste aproximativ o saptamana, in cazul in care Congresul nu va reusi sa depaseasca impasul cu privire la bugetul pentru anul viitor.

Recordurile istorice atinse de indicii din SUA au trezit speculatorii

Dupa ce speculatorii futures s-au trezit din letargie in partea a doua a sedintei de miercuri, pe fondul influentei pozitive din SUA, piata pare ca a mai prins ceva viata, activitatea fiind mentinuta la un nivel promitator si in prima jumatate a sedintei de joi.

Stefania Stanila, la 15 ani, cea mai tanara gimnasta a Campionatelor Mondiale din Belgia.

Gimnasta Stefania Alina Stanila, in varsta de 15 ani, va fi cea mai tanara participanta la Campionatul Mondial din Belgia, care debuteaza in 30 septembrie, lotul feminin al Romaniei incluzandu-le si pe Larisa Iordache si Sandra Izbasa, transmite Mediafax. Stefania Alina Stanila, care o inlocuieste in lotul Romaniei pe Diana Bulimar, accidentata, va implini 16 ani in 27 decembrie. La 16 ani neimpliniti, gimnasta legitimata la CNS Cetate Deva si care face parte din lotul olimpic de la inceputul .

Gigi Becali a dat, din spatele gratiilor, cea mai mare amenda din istoria clubului Steaua

Gigi Becali a dat, din inchisoare, cea mai mare amenda din istoria clubului Steaua. Finantatorul l-a penalizat pe Gabriel Iancu cu 100. 000 euro, dupa un derapaj avut in timpul liber, relateaza Evenimentul Zilei.

Ne asteapta cea mai geroasa iarna din ultimii 100 de ani? Ce spune ANM

Roxana Bojariu, seful Sectiei Climatologie din ANM, a declarant ca afirmatia potrivit careia in Europa se anunta cea mai geroasa iarna din ultimii 100 de ani nu este fundamentata stiintific, neputandu-se face o astfel de predictie cu atat de mult timp.

Politia lamureste noul Cod rutier. Cea mai mare amenda: 9.600 lei

Cea mai mare amenda pentru circulatie este in scadere cu 40%, de la 16. 000 lei la 9. 600 de lei, dupa scandalul iscat in jurul noului proiect de Cod rutier. Totusi, aceasta este la stadiul de propunere, fiind o.

Scandalul a scazut penalizarile din noul Cod rutier. Cea mai mare amenda: 9.600 de lei

Cea mai mare amenda pentru circulatie este in scadere cu 40%, de la 16. 000 lei la 9. 600 de lei, dupa scandalul iscat in jurul noului proiect de Cod rutier. Totusi, aceasta este la stadiul de propunere, fiind o.

Climatolog ANM: Afirmatia ca vine cea mai grea iarna din ultimii 100 de ani nu este fundamentata stiintific

Roxana Bojariu, seful Sectiei Climatologie din ANM, a declarat, vineri, ca afirmatia potrivit careia in Europa se anunta cea mai geroasa iarna din ultimii 100 de ani nu este fundamentata stiintific, neputandu-se face o astfel de predictie cu atat de mult timp inainte.

FOTO. 500 de metri de paradis. Unde se afla cea mai frumoasa strada din lume

Copaci plantati in anii039;30 adapostesc, sub coroanele bogate, cea mai frumoasa strada din lume: Rua Goncalo de Carvalhod in Porto Alegre, Brazilia.

Expertii rusi: Vom avea cea mai rece iarna din ultimii 100 de ani

Iarna care vine, conform prognozelor mai multor servicii meteorologice ruse, va aduce temperaturi anormal de scazute in Europa si s-ar putea sa fie chiar cea mai rece iarna din ultimii 100 de ani, scrie joi ziarul rus Noviie Izvestia, citat de portalul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )