Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cea mai buna solutie pentru detectarea cancerului la san ar putea fi un sutien

Playtech Playtech,
Cea mai buna solutie pentru detectarea cancerului la san ar putea fi un sutien

Detectarea cancerului la san in timp util poate duce la vindecare in proportie de aproape 100%, iar un sutien special ar putea facilita procesul. Oforma de cancerfoarte frecvent intalnita, cancerul la san este unul dintre cele care are mari sanse de vindecare si supravietuire. Conditia ca acest lucru sa se intample tine de detectarea la []. continuă pe Playtech

Reteta pentru o viata sanatoasa. Cum poti sa devii cea mai buna versiune a ta

Cand iti doresti sa aiparte de cea mai inalta calitate a vietii, trebuie sa stii ca aceasta necesita actiuni din partea ta. Primul pas in reteta secreta pentru o viata.

Topul oraselor cu cea mai buna calitate a vietii din lume: unde se inregistreaza cea mai crescuta putere de cumparare FOTO

Deutsche Bank a lansat raportul anual Harta preturilor mondiale, analizand costul bunurilor si ale serviciilor celor mai puternice orase din intreaga lume, dar si calitatea vietii.

Cea mai simpla metoda de a te ingrasa. Nutritionist: Este la indemana oricui

Cea mai eficienta metoda pentru persoanele slabe de a se ingrasa este la indemana oricui si are efectele scontate, daca persoanele respective nu sufera de vreo boala.

Studiu: ceaiul preparat la microunde, metoda cea mai buna pentru a beneficia de toate proprietatile plantelor

Cuptorul cu microunde este, in multe bucatarii, o piesa indispensabila. Multi se feresc insa sa gateasca mancarea cu ajutorul acestui aparat, dar cercetatorii australieni au descoperit un mare atu al microundelor.

Italian Job: Juventus a sufocat cea mai buna ofensiva din Europa cu doua contraatacuri devastatoare

Finala Ligii Campionilor e ca si stabilita inaintea partidelor din mansa secunda. Miercuri, pe Stade Louis II, Monaco, cu 146 de goluri marcate in toate competitiile din acest sezon a fost, pur si simplu, neputincioasa in fata unei echipe care a transformat apararea intr-o arta.

Papa Francisc critica SUA pentru felul in care si-a denumit cea mai puternica bomba nenucleara

Papa Francisc a criticat sambata denumirea de Mama a Tuturor Bombelor utilizata de SUA pentru cea mai mare bomba nenucleara a armatei americane.

Factura record la un club de noapte din Capitala. S-a deschis cea mai mare si mai scumpa sampanie comandata in Romania

Un om de afaceri italian a platit 45. 000 de euro pentru cea mai mare sticla de sampanie care a fost comandata vreodata in Romania. Sampania-dinozaur, de noua litri, a fost adusa in tara cu un.

Casa Frumoasa, cotata la cel putin 3,5 milioane euro, este cea mai scumpa proprietate de la targul Imobiliarium

Cladirea Casa Dr. Dobrovici, o vila interbelica mai cunoscuta in prezent sub denumirea de Casa Frumoasa, este cea mai scumpa proprietate scoasa la vanzare in cadrul targului Imobiliarium, fiind cotata cu un pret de pornire de 3,5 milioane de euro. Targul imobiliar are loc in perioada 5-7 mai, in parcarea centrului comercial Baneasa Shopping City.

Dieta de 8 ore: slabeste 4 kilograme cu cea mai scurta dieta din lume!

Aceasta reteta de 8 ore este numita si cea mai scurta dieta din lume. Este extrem de eficienta iar rezultatele sale se vad imediat. La prima vedere pare simplu, insa exista cateva reguli pe care trebuie.

Cea mai ampla campanie de donare de sange din Romania, organizata simultan in 10 orase

Circa 100 de studenti de la UMF Cluj fac voluntariat intr-un proiect prin care vor sa sensibilizeze oamenii asupra ce inseamna sa donezi sange si sa-i determine pe acestia sa devina donatori activi. Campania Doneaza sange! Fii erou! se va derula in perioada 8-12 mai si se doreste a fi cea mai ampla si complexa initiativa de acest gen mai ales ca se va desfasura in zece centre universitare din tara.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2864 seconds )