Libnet.ro
UNICEF

13:00

Cea mai ampla campanie de donare de sange din Romania, organizata simultan in 10 orase

Adevărul Adevărul,
Cea mai ampla campanie de donare de sange din Romania, organizata simultan in 10 orase

Circa 100 de studenti de la UMF Cluj fac voluntariat intr-un proiect prin care vor sa sensibilizeze oamenii asupra ce inseamna sa donezi sange si sa-i determine pe acestia sa devina donatori activi. Campania Doneaza sange! Fii erou! se va derula in perioada 8-12 mai si se doreste a fi cea mai ampla si complexa initiativa de acest gen mai ales ca se va desfasura in zece centre universitare din tara. continuă pe Adevărul

Constructia Podului peste Dunare de la Braila - cea mai complexa lucrare de infrastructura din ultimii 27 de ani, scoasa la licitatie: 500 de milioane de euro, un an si jumatate proiectarea, trei ani executia

Licitatia pentru proiectarea si executia lucrarilor la Podul peste Dunare din zona Braila, impreuna cu 20 de km de infrastructura rutiera adiacenta, a fost scoasa la licitatie, anuntul fiind publicat in SEAP. Realizarea podului reprezinta cea mai complexa lucrare de infrastructura din ultimii 27 de ani, noteaza Compania de Drumuri. Proiectul are o valoare estimata la circa 500 de milioane de euro si va fi gata in circa cinci ani de la momentul semnarii contractului: 18 luni va dura perioada de proiectare si 36 de luni va dura executia lucrarilor. Dupa ce va fi construit, Podul suspendat de la Braila se va numara printre primele cinci poduri din Europa ca deschidere centrala 1. 120 metri), sustine CNAIR.

Cat traieste in medie un roman: Topul judetelor cu cea mai mica si cu cea mai mare speranta de viata

Speranta de viata in Romania difera de la o localitate la alta. Potrivit studiilor Institutului National de Statistica, cel mai mult traiesc bucurestenii, in medie, 77,8 ani. La polul opus se af.

Factura record la un club de noapte din Capitala. S-a deschis cea mai mare si mai scumpa sampanie comandata in Romania

Un om de afaceri italian a platit 45. 000 de euro pentru cea mai mare sticla de sampanie care a fost comandata vreodata in Romania. Sampania-dinozaur, de noua litri, a fost adusa in tara cu un.

Cea mai mare comuna din Romania va avea in centru o ferma de pui. Localnic: Trebuie sa ne punem masca de gaze

In centrul celei mai mari comune din Romania, Floresti, judetul Cluj, care are circa 38. 000 de locuitori, se va redeschide o ferma agricola cu capacitatea de 176. 000 de pui. Localnicii sunt nemultumiti ca astfel se va reveni la situatia precedenta: miros insuportabil si amenintarea unor boli. Agentia pentru Protectia Mediului sustine ca nu este pusa in pericol sanatatea oamenilor.

Cea mai mare comuna din Romania va avea in centru o ferma de pui. Trebuie sa ne punem masca de gaze

In centrul celei mai mari comune din Romania, Floresti, judetul Cluj, care are circa 38. 000 de locuitori, se va redeschide o ferma agricola cu capacitatea de 176. 000 de pui. Localnicii sunt nemultumiti ca astfel se va reveni la situatia precedenta: miros insuportabil si amenintarea unor boli. Agentia pentru Protectia Mediului sustine ca nu este pusa in pericol sanatatea oamenilor.

Preturile apartamentelor vor creste cu 10% pana la finalul anului. Cat a costat cea mai scumpa casa vanduta in Romania

Comparativ cu 2016, preturile apartamentelor si caselor din Romania vor creste cu 8-10%, arata o analiza realizata de RE/MAX, liderul mondial in real-estate si franciza numarul 1 la nivel global pe acest segment.

Topul oraselor cu cea mai buna calitate a vietii din lume: unde se inregistreaza cea mai crescuta putere de cumparare FOTO

Deutsche Bank a lansat raportul anual Harta preturilor mondiale, analizand costul bunurilor si ale serviciilor celor mai puternice orase din intreaga lume, dar si calitatea vietii.

Dieta de 8 ore: slabeste 4 kilograme cu cea mai scurta dieta din lume!

Aceasta reteta de 8 ore este numita si cea mai scurta dieta din lume. Este extrem de eficienta iar rezultatele sale se vad imediat. La prima vedere pare simplu, insa exista cateva reguli pe care trebuie.

Reteta pentru o viata sanatoasa. Cum poti sa devii cea mai buna versiune a ta

Cand iti doresti sa aiparte de cea mai inalta calitate a vietii, trebuie sa stii ca aceasta necesita actiuni din partea ta. Primul pas in reteta secreta pentru o viata.

Asta e cea mai rapida dieta! Slabesti 5 kilograme intr-o saptamana

A venit primavara si iti doresti sa dai cateva kilograme jos. Te-ai intrebat cum sa slabesti 5 kilograme intr-o saptamana? Ei bine, nu este cea mai sanatoasa decizie, insa poti reusi daca tii, timp de sapte zile, un.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2435 seconds )