Libnet.ro
UNICEF

17:31

Cea mai buna tarta cu branza si afine

Adevărul Adevărul,
Cea mai buna tarta cu branza si afine

Afinele, aceste fructe dulci-acrisoare ale verii sunt delicioase in diverse dulciuri preparate pentru tine si familia ta. Aceasta tarta cu branza si afine este preparatul racoros al acestei veri care ii va bucura pe toti. continuă pe Adevărul

Cea mai gustoasa tarta cu branza si rosii

Pentru cea mai gustoasa tarta cu branza si rosii ai nevoie de ingrediente proaspete. Cumpara dintr-un loc cunoscut branza de ooi sau de capra penteru aceasta tarta, si foloseste una mai sarata.

Cum alegi cea mai buna nisa pentru magazinul tau?

Vremurile in care era suficient sa deschizi un magazin online si automat sa incepi sa vinzi sunt de mult timp apuse. De asemenea, a incerca sa te bati cu giganti internationali sau locali lansand un magazin generalist, precum eMag, este.

Sunny Beach, cea mai vibranta statiune bulgareasca

Sunny Beach, situata pe coasta Marii Negre, este cea mai populara statiune de vacanta din Bulgaria, care se bucura de un flux de turisti care creste in mod substantial in fiecare an, pe buna dreptata, oferind privelisti spectaculoase si numeroase atractii interesante.

Cea mai mare crestere a salariilor din Romania de dupa 2008! Vesti bune de la INS

Potrivit informatiilor furnizate de Institutul National de Statistica, salariile din Romania au inregistrat cea mai mare crestere de dupa 2008, arata news. ro. Mai exact, este vorba despre o.

Cea mai mare aeronava hibrid din lume! Are o lungime de 92 de metri si capacitatea de a se inalta la peste 3000 de metri (VIDEO)

A fost scoasa la rampa cea mai mare aeronava hibrid din lume! Airlander 10 este o combinatie intre un avion si un dirijabil, are o lungime de 92 de metri si capacitatea de a se inalta la peste.

Romania la Rio: 8 medaliati, peste 60 de debutanti. Ponor si Moldoveanu, singurii care au urcat pe cea mai inalta treapta

Romania este reprezentata la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro de 96 de sportivi, printre care se afla doi campioni olimpici - portdrapelul Catalina Ponor si Alin Moldoveanu, alti sase medaliati si peste 60 de debutanti. Cea mai in varsta componenta a delegatiei este atleta Claudia Stef - 38 de ani, iar mezina este inotatoarea Ana Iulia Dascal - 14 ani.

Sondaj Avangarde: Klaus Iohannis s-a prabusit. in cine au cea mai mare incredere acum romanii

Cifre bomba in cel mai recent sondaj Avangarde. Presedintele Iohannis s-a prabusit spectaculos sub Victor Ponta, PSD e pe val, la fel si Traian Basescu fiindca nu mai are emotii ca nu intra in.

Cea mai simpla reteta de rosii umplute cu carne de curcan

Cel mai bun preparat cu care ii poti da gata pe cei dragi la inceputul acestei saptamani este rosii umplute cu carne de curcan. Nu ne saturam de gustul si aroma lor de fiecare data, si nimic nu mai ramane in farfurie.

Noua soseaua spre Sarmizegetusa Regia a fost devastata de viituri. A fost cea mai mare furtuna din Muntii Orastiei

O furtuna violenta in Muntii Orastiei a dus la distrugerea in mai multe zone, a noii sosele spre Sarmizegetusa Regia. Cel mai grav afectat tronson este cel al ultimilor kilometri, de pe Valea Alba, unde in trei zone drumul a fost rupt de viituri.

Imaginile dezastrului de pe drumul spre Sarmizegetusa Regia. Noua sosea a fost devastata de viituri, dupa cea mai mare furtuna din Muntii Orastiei

O furtuna violenta in Muntii Orastiei a dus la distrugerea in mai multe zone, a noii sosele spre Sarmizegetusa Regia. Cel mai grav afectat tronson este cel al ultimilor kilometri, de pe Valea Alba, unde in trei zone drumul a fost rupt de viituri.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )