Libnet.ro
UNICEF

12:15

Cea mai ciudata forma de ARTA! Treci pe langa ele in fiecare zi, dar nu te-ai fi gandit

Antena3 Antena3,
Cea mai ciudata forma de ARTA! Treci pe langa ele in fiecare zi, dar nu te-ai fi gandit

Arta a fost compaionul loial al omului inca de pe vremea cand stramosii nostri se adaposteau in pesteri. De-a lungul timpului, arta a luat multe forme, de la cele clasice,la cele indraznete si foarte putin. continuă pe Antena3

Parlamentare partiale: Cea mai mare prezenta, in Hunedoara - 45,60%, cea mai scazuta, in Timis - 18,01%

Prezenta cea mai mare la vot la alegerile parlamentare partiale pana la ora 21. 00 a fost in colegiul din Hunedoara - 45,60%, iar cei mai putini votanti s-au prezentat la urne in colegiul din Timis - 18,01%. in.

BEC: Prezenta la vot pana la ora 13:00 12,54% la nivel national, 11,30% in Bucuresti. Cea mai mare prezenta, in Olt. Cea mai redusa, in Maramures

30: Biroul Electoral Central a anuntat, duminica, la ora 14:30, cea mai recenta estimare privind prezenta la vot la alegerile europarlamentare 2014. Datele arata prezenta inregistrata pana la ora 13:0.

BEC: Prezenta la vot pana la ora 16:00 18,41% la nivel national, 16,36% in Bucuresti. Cea mai mare prezenta, in Olt. Cea mai redusa, in Ialomita

30: Biroul Electoral Central a anuntat, duminica, la ora 17:30, cea mai recenta estimare privind prezenta la vot la alegerile europarlamentare 2014. Datele arata prezenta inregistrata pana la ora 16:0.

Pierderea cea mai grea pentru Steaua? Thomas Neubert

Din punctul nostru de vedere cea mai mare pierdere la Steaua nu au fost diversi jucatori care au plecat in timp si nici Laurentiu Reghecampf, ci preparatorul fizic Thomas Neubert.

TOP 10 Tenismeni cu cea mai mare rata de succes din finalele ATP. Surpriza!

In circuitul ATP au fost stabilite multe recorduri, ele apartinand unor legende, foste sau actuale, insa cand vine vorba de eficienta nume mari, precum Nadal, Federer sau Djokovic sunt lasate in afara podiumului. Topul tenismenilor cu cea mai mare rata de succes in finalele ATP incepe cu un jucator surpriza, care nu a urcat niciodata mai sus de locul 3 mondial.

Votati cea mai buna imagine a Lunii realizata de NASA

Agentia spatiala americana NASA a publicat cinci fotografii cu suprafata lunara si i-a invitat pe internauti sa o aleaga pe cea mai spectaculoasa dintre acestea. Imaginea aleasa va fi folosita ca fundal pentru pagina de start a unui site ce va fi lansat pentru a marca a cincea aniversare a sondei Lunar Reconnaissance Orbiter LRO).

Misiunea FMI vine in Romania pe 2 iunie. Reducerea CAS cu 5 % la angajator, cea mai importanta tema a discutiilor

Misiunea FMI va veni la Bucuresti pe 2 iunie, pentru a treia evaluare a acordului stand-by. Cea mai importanta tema de discutie va fi reducerea CAS cu 5 % la angajator, de la jumatatea anului. Reprezentantii FMI.

Cea mai mare expozitie Lego din Romania

Expozitia de Vara Brickenburg este, si in acest an, cea mai mare expozitie Lego din Romania, care va putea fi admirata la Cluj. Ea se desfasoara sub numele de Ethnologia Galactica si reuneste lucrari si colectii ale fanilor Lego din Romania si din strainatate. Expozitia isi va deschide portile pentru public din data de 28 mai, ora 11. 00, la Muzeul Etnografic al Transilvaniei din Cluj-Napoca de pe strada Memorandumului nr.

Ponta: Cred ca cea mai mare FRAUDA e comisa de Petrache (PNL Ilfov). Depunem plangere

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica, la Antena 3, dupa exit-pollul de la alegerile europarlamentare, ca cea mai mare frauda pare sa fi fost facuta de vicepresedintele PNL Marian Petrache, in Ilfov,.

Hunedorenii, cea mai mare prezenta la vot

Prezenta cea mai mare la vot la alegerile parlamentare partiale, pana la ora 19. 00, a fost in colegiul din Hunedoara - 38,09%, iar cei mai putini votanti s-au prezentat la urne in colegiul din Timis - 15,15%, transmite Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )