Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cea mai eficienta dieta! Topeste 20 de kilograme in trei luni

Antena3 Antena3,
Cea mai eficienta dieta! Topeste 20 de kilograme in trei luni

Vrei saslabestirepede si sanatos? Trebuie sa incerci aceastadietacare are la baza cateva principii simple si usor de urmat. Te va ajuta sa pierzi 20. continuă pe Antena3

Obiective turistice unicat. Unde se afla cea mai mare biserica subterana si cea mai inalta sosea din Romania

Judetul Valcea este considerat un tinut binecuvantat. Peisaje unice, biserici din patrimoniul Unesco, cea mai inalta sosea din tara, salina cu cea mai mare biserica subterana, al doilea Athos, toate aceastea sunt doar o mica parte din comorile ascunse ale Valcii.

Oscar 2018: Casey Affleck s-a retras din lista prezentatorilor. El urma sa inmaneze trofeul pentru cea mai buna actrita

Actorul Casey Affleck s-a retras din lista prezentatorilor galei Oscar 2018, unde urma sa inmaneze trofeul categoriei cea mai buna actrita in rol principal, scrie Variety.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD. 1.299 de lei pentru cea mai buna rezolutie

EMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD. In aceasta perioada emag. ro are reduceri la numeroase televizoare cu rezolutie 4K Ultra HD, cea mai buna existenta pe piata.

Cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna, inregistrata la Botosani: Minus 19,2 grade Celsius

Populatia municipiului Botosani a resimtit, miercuri dimineata, cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna. Potrivit datelor oficiale comunicate de Administratia Nationala de Meteorologie, temperatura exterioara a scazut, miercuri, la ora 8. 00, la -19,2 grade Celsius, scrie Agerpres.

Cum a fost furat un Maserati de zeci de mii de euro detinut de un roman: Avea 411 cai, cea mai fina piele. Era full

O gasca de hoti profesionisti a reusit sa fure in doar trei minute o masina estimata la aproximativ 80. 000 de euro. Furtul a avut loc intr-un oras din vestul tarii. Masina, un Maserati Ghibli, era singura de acel fel din oras.

Test drive cu Opel Astra K si cea mai rapida motorizare - 1.6 Turbo 200 CP

Industria auto avanseaza rapid ne demonstreaza Opel Astra K, a cincea generatie a unui model destinat persoanelor cu un buget mediu, care acum este disponibil cu tehnologii pe care le intalneam doar pe masini premium: faruri LED Matrix, franare.

Pretul apartamentelor a crescut cu 14,24% in Cluj-Napoca. Cea mai mare majorare procentuala s-a inregistrat intr-un cartier aflat la perfieria orasului

2017 a reprezentat un boom al cresterilor preturilor de pe piata imobiliara, iar Cluj-Napoca a fost orasul in care s-a resimtit cel mai bine aceasta explozie. Astfel ca, in 2017, pretul de vanzare al apartamentelor a crescut in 8 cartiere din oras in medie cu 14,24% fata de anul precedent, arata un studiu al unei agentii imobiliare din oras.

Vaccinarea, cea mai buna protectie impotriva bolilor prevenibile

Respectarea schemelor nationale de vaccinare este esentiala, avertizeaza Organizatia Mondiala a Sanatatii. Avertismentul vine in contextul in care bolile infectioase au inceput sa faca tot mai multe victime la nivel european.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )