Libnet.ro
UNICEF

15:45

Cea mai frumoasa saptamana pentru cinefilii tulceni

România Liberă România Liberă,
Cea mai frumoasa saptamana pentru cinefilii tulceni

Incepand de ieri pana pe 10 iulie, publicul din Tulcea este invitat, in fiecare seara, cu incepere de la ora 21. 30, la Scena din Piata Civica, pentru a viziona o serie de filme importante, realizate in ultimii ani. continuă pe România Liberă

Vremea va fi calduroasa in cea mai mare parte a tarii. Prognoza meteo pentru weekend

Vremea va fi calduroasa in cea mai mare parte a tarii, pe arii restranse caniculara in vest si in sud. Incepand cu orele pranzului disconfortul termic se va accentua, iar indicele temperatura-umezeala ITU) va atinge si depasi pragul critic de 80 de unitati in cea mai mare parte a teritoriului, informeaza Mediafax citand ANM.

Simona Halep, cea mai tanara sfertfinalista de la Wimbledon

Jucatoarea Simona Halep, ajunsa pentru a doua oara in sferturile de finala la Wimbledon, este cea mai tanara dintre cele opt sportive ajunse in aceasta faza a competitiei.

Das Keyboard 5Q este cea mai desteapta tastatura creata vreodata

Menita probabil sa fie cea mai desteapta si avansata tastatura creata vreodata,Das Keyboard cauta sa obtina finantare pe Kickstarter pentru a se materializa intr-un produs comercial. Cei de la Das Keyboard au lunga experienta cand vine vorba de tastaturi mecanice menite sa trezeasca invidia prietenilor, dar daca ati simtit vreodata ca ati investit prea putin [].

Spotul Ciocarlia, care a modificat legea vanatorii in Romania, a primit cea mai importanta distinctie in industria publicitatii din Europa

O reclama romaneasca a primit cea mai pretioasa distinctie din publicitatea europeana - Leul de Aur, la Festivalul de Creativitate Lions din Cannes, pe data de 25 iunie. Este vorba despre campania Opreste barbaria. Salveaza ciocarlia, realizata la initiativa Societatii Ornitologice Romane de agentia de publicitate Jazz Communications.

Jocurile Olimpice 2016, cel mai sigur loc pentru sportivi

Desi focuri de arma rasuna in cartierele marginase din Rio de Janeiro, cadavre mutilate zac pe plaja, iar politistii si pompierii protesteaza, Comitetul Olimpic American USOC) a afirmat ca Jocurile Olimpice 2016 vor fi cel mai sigur loc pentru sportivi odata ce intrecerile vor incepe, scrie Reuters, potrivit Agerpres.

Caru' cu vedete:S-a fotografiat asa cum numai sotul ei o vede. Delia, in cea mai sexy ipostaza;Lora e pregatita pentru plaja! Cantareata face furori cu formele sale apetisante;Lidia Buble a topit 12 kg de cand se iubeste cu Razvan Simion

N-ai mai vazut-o asa! Andreea Esca, dansand pe plaja. n acest weekend, Andreea Esca 43 de ani) s-a distrat pe plaja, alaturi de prietene si de. Adelina Pestritu a intors privirile cand a aparut imbracata asa, insa un mic detaliu i-a lasat masca pe toti. Adelina Pestritu si Speak au fost invitati in acest weekend la nunta unor prieteni, iar cei doi au.

Euro 2016. Cat costa la bursa neagra cel mai scump bilet pentru marea finala

Mai sunt 9 zile pana la marea finala a turneului final Euro 2016, iar Internetul este plin de oferte cu bilete pentru fanii interesati sa fie prezenti, pe 10 iulie, pe Stade de France pentru a vedea pe viu.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )