Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cea mai importanta decizie la inceputul noii administratii Obama: desemnarea sefului Trezoreriei

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cea mai importanta decizie la inceputul noii administratii Obama: desemnarea sefului Trezoreriei

Barack Obama, reales presedinte al SUA, se confrunta acum cu doua intrebari la care evita sa raspunda de mai mult de un an, respectiv cine il va ilocui pe Timothy Geithner foto) la sefia Trezoreriei si cand va fi efectuata inlocuirea, transmite. continuă pe Wall-Street Ro

Aceasta este cea mai populara fotografie din istoria Facebook

Fotografia in care Barack Obama, presedintele reales al SUA, o imbratiseaza pe sotia sa, Michelle Obama, este imaginea cea mai populara din istoria Facebook, retea de socializare cu peste 1 miliard de utilizatori.

Barack si Michelle Obama imbratisati, cea mai populara fotografie de pe Facebook din toate timpurile

Fotografia cu Barack Obama imbratisandu-si sotia, Michelle, pe care echipa de campanie a democratului a postat-o pe retelele sociale in momentul anuntarii victoriei sale in cursa pentru al doilea mandat de presedinte a devenit cea mai populara fotografie de pe Facebook din toate timpurile, dupa ce a obtinut si titlul de cel mai popular tweet, scrie AFP.

BNR: Deprecierea din luna iulie a leului a fost cea mai ampla din ultimele 13 luni, iar volatilitatea ratei de schimb leu/euro a atins maximul ultimelor 12 luni

Pe parcursul trimestrului III, amplitudinea variatiilor cursului de schimb leu/euro, precum si frecventa schimbarilor de traiectorie a acestuia au crescut, ca efect al oscilatiilor aversiunii fata de risc si al modificarilor de perceptie a investitorilor asupra riscului asociat economiei si pietei financiare romanesti, se arata in sectiunea dedicata cursului de schimb din Raportul privind inflatia publicat miercuri de BNR. Documentul admite faptul ca deprecierea din luna iulie a leului a fost cea mai ampla din ultimele 13 luni, iar volatilitatea ratei de schimb leu/euro a atins maximul ultimelor 12 luni.

MRU: ARD este cea mai buna alianta din istoria Romaniei pentru ca nu este o cumetrie, ci o fratie a patriotilor care vor ca tara sa arate cum trebuie

Liderul Fortei Civice, Mihai Razvan Ungureanu, a declarat, luni, la lansarea candidatilor ARD, ca aceasta alianta este cea mai buna din istoria Romaniei. Noi venim cu aceasta alianta, cea mai buna.

MRU: ARD este cea mai buna din istoria Romaniei, pentru ca nu este o cumetrie.

Liderul Fortei Civice Mihai Razvan Ungureanu a declarat, luni, la lansarea candidatilor ARD, ca aceasta alianta este cea mai buna din istoria Romaniei pentru ca nu este o cumetrie, o fratie si pentru ca este o asociatie a patriotilor care vor ca tara sa arate cum trebuie, potrivit Mediafax. Noi venim cu aceasta alianta, cea mai buna din istoria Romaniei, pentru ca nu este o cumetrie, o fratie si pentru ca este o asociatie a patriotilor care vor ca tara noastra sa arate cum trebuie, a spus .

Pretul aurului, in cea mai lunga perioada de scadere din septembrie 2011

Pretul aurului, in cea mai lunga perioada de scadere din septembrie 2011 * Vineri, cotatia a ajuns sub 1. 700 dolari uncia la New York, inregistrand cel mai puternic declin din ultimele patru luni Pretul aurului a scazut vineri, pe piata futures din SUA, sub 1. 700 dolari uncia, consemnand cel mai important declin din ultimele patru luni si jumatate, dupa ce administratia de la Washington a anuntat cresterea peste asteptari a numarului locurilor de munca noi, in octombrie.

ALEGERI SUA. Astazi este ziua cea mai lunga pentru Obama si Romney. Americanii incep sa voteze

Americanii isi aleg astazi presedintele, intr-o cursa electorala extrem de stransa. Potrivit sondajelor, presedintele democrat Barack Obama si adversarul sau republican, Mitt Romney, se situeaza,.

Utile: 7 alimente care iti ridica moralul; Alimentatia raw vegan - gustoasa si sanatoasa; Macesele, cea mai buna sursa de vitamina C

Acupunctura are ac de cojocul a peste 100 de boli. Terapia cu ace poate trata o gama larga de afectiuni si are avantajul ca nu prezinta efecte adverse, motive pentru care tot mai multe persoane apeleaza la. Te afecteaza schimbarea vremii? Afla ce leacuri poti folosi ca sa te simti mai bine. Trecerea de la vremea frumoasa la cea ploioasa si rece, umiditatea crescuta, oscilatiile presiunii atmosferice - toate acestea.

Verbatim lanseaza cea mai subtire unitate HDD din lume: Store n Go Ultra Slim

Verbatim a anuntat lansarea celei mai subtiri unitati HDD de pana acum. Cu o grosime de 10. 5mm, Verbatim Store n Go Ultra Slim este una dintre cele mai subtiri unitati de hard disk din lume - cu 20%.

Faze Tari: Cum voteaza astronautii americani aflati in Spatiu; Cu asta chiar au intrecut orice masura! Chinezii au contrafacut celebra statiune austriaca Hallstatt; Asta e cea mai tare! A aparut costumul-MOP pentru bebelusi! Mamele pot de acum sa imbine u

Casa de piatra! Mirii au 204 ani. Petrecere mare in Nanchong, provincia chineza Sichuan! Dupa 88 de ani de casnicie, veteranii oraselului au imbracat iar straie de. Janus, cel mai tare politist din lume. Dulaul a prins 440 de infractori. Cainele Janus, politist erou! Dulaul a umflat 440 de infractori in 4 ani si a facut 157 de capturi.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2402 seconds )