Libnet.ro
UNICEF

13:45

Cea mai mare competitie internationala de dezbateri din Romania va avea loc la Ploiesti, intre 8-11 august

Antena3 Antena3,
Cea mai mare competitie internationala de dezbateri din Romania va avea loc la Ploiesti, intre 8-11 august

Cea mai mare competitie internationala de dezbateri academice pentru elevi se reintoarce in Romania pentru a doua editie! La fel ca si anul trecut, ARGO Open International Debating Tournament va avea loc in. continuă pe Antena3

Kursk 1943 cea mai mare batalie de tancuri din istorie - un mit al propagandei sovietice?

Crearea de mituri in scopuri propagandistice nu reprezinta o caracteristica specifica regimului comunist din Romania. in secolul al XXlea, regimurile totalitare exponentiale Germania nazista si Uniunea Sovietica au recurs frecvent la crearea de simboluri mai mult sau mai putin conforme cu realitatea.

Kursk 1943, cea mai mare batalie de tancuri din istorie: un mit al propagandei sovietice?

Crearea de mituri in scopuri propagandistice nu reprezinta o caracteristica specifica regimului comunist din Romania. in secolul al XXlea, regimurile totalitare exponentiale Germania nazista si Uniunea Sovietica au recurs frecvent la crearea de simboluri mai mult sau mai putin conforme cu realitatea.

Piata auto americana, la cea mai mare crestere din 2007, pe fondul vanzarilor GM, Ford si Chrysler

Piata auto americana a inregistrat cea mai mare crestere din 2007, pe fondul vanzarilor tot mai bune inregistrate de General Motors, Ford si Chrysler, potrivit Mediafax. Ford si Chrysler au inregistrat o.

VIDEO Cum e in uzina Mercedes-Benz Sindelfingen, cea mai mare a Grupului Daimler

Mercedes-Benz ne arata, intr-un clip de sapte minute, principalele etape prin care o foaie de tabla si alte componente ajung sa formeze in final o masina premium totul filmat in uzina Sindelfingen, cea mai mare si mai avansata a marcii premium germane. La Sindelfingen sunt produse modele precum Clasa C Sedan, Clasa E Sedan si Estate), Clasa S, CL, CLS, CLS Shooting Brake, SLS AMG Coupe si Roadster). Uzina Sindelfingen este cea mai mare a Grupului Daimler. Fabrica are o suprafata totala de 2. 149 metri parati mp), avand o amprenta la sol de 1. 000 mp. Aici lucreaza aproape 26. 000 angajati si sunt produse anual aproape 425. 000 automobile. Uzina din Sindelfingen a fost fondata in 1915 si a produs initial avioane si motoare pentru avioane, iar in 1919 a produs primele automobile.

Titularizare 2013 Religie ortodoxa - disciplina cu cea mai mare concurenta la examenul de titularizare in Cluj

Disciplina Religie ortodoxa a inregistrat cea mai mare concurenta la examenul de titularizare in judetul Cluj. 51 de candidati au concurat pe un post didactic de religie. Locul al II-lea in topul celor mai cautate posturi didactice este Istoria, unde au fost 42 candidati pe loc, iar locul al III-lea este Limba si literatura romana, cu 33,33 candidati pe loc, scrie Agerpres. Descarca din articol subiectele si baremele de la Religie ortodoxa - Titularizare 2013.

Incendiu la cea mai mare fabrica de prelucrare a fagului din Transilvania

In aceasta seara un incendiu puternic a izbucnit la fabrica de cherestea a firmei SC Frasinul SRL Anies din Ilva Mica una dintre cele mai importante din tara de exploatare forestiera. Incendiul a pornit de la un uscator pentru rumegus care s-ar fi supraincalzit.

Trendelligent: Moldova si Muntenia, regiunile cu cea mai mare apetenta pentru constructii

Investitiile in strazi, sosele si drumuri au avut cel mai mare varf in anul 2008, de 14,33 miliarde lei, cunoscand apoi o usoara scadere si revenind pe crestere din anul 2011, 13,92 miliarde lei, conform unui comunicat al Trendelligent, companie romaneasca specializata in studii de piata B2B.

Sute de locuri bugetate au ramas neocupate la cea mai mare universitate din Ardeal

Peste 4. 000 de locuri bugetate la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj au fost ocupate anul acesta. Totusi, au mai ramas inca 700 de locuri neocupate, care vor fi disponibile pentru absolventi in sesiunea de admitere 9-20 septembrie 2013.

Anuntul important privind cea mai mare putere economica a lumii

Economia SUA a inregistrat in trimestrul al doilea o crestere de 1,7%, peste estimarea medie a analistilor de 1%. Crestrea economica a fost sustinuta de majorarea neasteptata a stocurilor, in timp ce.

TITULARIZARE 2013 in Buzau, cea mai mare concurenta este la catedra de Limba Romana

Cei 800 de profesori buzoieni sustin Titularizarea in cele doua centre de examinare de la Colegiul Economic si Colegiul C. Angelescu. Potrivit Inspectoratului Scolar, la nivelul judetului Buzau sunt scoase la concurs 134 de catedre titularizabile si alte 350 pentru suplinitori.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )