Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cea mai mare pensie speciala din Romania, 56.000 lei pe luna, primita de un magistrat

Adevărul Adevărul,
Cea mai mare pensie speciala din Romania, 56.000 lei pe luna, primita de un magistrat

Cea mai mare pensie civila inregistrata in Romania in luna aprilie este de 56. 000 lei lunar si este incasata de un magistrat, potrivit datelor Casei Nationale de Pensii. continuă pe Adevărul

Care este cea mai mare PENSIE din Romania

Cea mai mare pensie civila din Romania este in valoare de peste 56. 800 de lei si este incasata de un magistrat, informeaza Economica. net. Desi primeste echivalentul a peste 12. 000 de euro,.

Faze tari: Cea mai mare pensie civila: un magistrat ia peste 56.000 lei brut lunar. Din cat a contribuit, ar fi meritat doar 3.600 lei; De ce a intrat o masina Tesla intr-un echipaj de politie; Concert pe sarma, la 1.400 de metri inaltime. Spectacolul of

Reusita medicala care va salva vederea a milioane de oameni Cercetatorii au reusit sa imprime 3D primele cornee umane, iar asta inseamna ca tehnica ar putea fi utilizata in viitor pentru a livra un stoc nelimitat de. O mumie veche de un mileniu a fost descoperita in Peru. Se afla intr-o stare perfecta de conservare Arheologii au descoperit o mumie veche de 1. 000 de ani, conservata perfect, in cadrul unui presupus sit de.

Viorica Dancila anunta noi masuri economice. Cea mai mare alocare bugetara din istoria Uniunii Europene

Romania va primi cu 8% mai multe fonduri de la UE prin politica de coeziune in perioada 2021-2027 fata de actuala perioada de programare, a declarat prim-ministrul Viorica Dancila. Ieri miercuri - n. r. ) am .

Klaus Iohannis: Cei care folosesc cu cea mai mare dificultate chiar limba materna se gasesc de multe ori n spatiul politic

Klaus Iohannis a spus miercuri, dupa deschiderea Bookfest, ca cei care folosesc cu cea mai mare dificultate chiar limba materna, limba romana, se gasesc de multe ori in spatiul politic si este foarte regretabil.

Fondul de investitii KKR cumpara o firma IT: Cea mai mare tranzactie a sa de dupa criza financiara

Fondul de investitii KKR a cumparat compania americana de software BMC, intr-o tranzactie evaluata de surse la 8,5 miliarde de dolari, incluzand datoriile, cea mai mare preluare realizata de KKR dupa criza financiara din 2008.

Soferi vitezomani, amendati de politisti. Care a fost cea mai mare viteza inregistrata

Politistii Brigazii Autostrazi si Misiuni Speciale a Politiei Romane au sanctionat, in ultima saptamana, 133 de soferi care conduceau cu viteze de peste 180 kilometri la ora.

Cocosul de Hurez, cel mai mare targ de ceramica din Romania, gazduieste in acest an mestesugari din Italia, Franta si Spania

Capitala Ceramicii Populare Romanesti gazduieste, in perioada 1 3 iunie, a 48-a editie a celui mai mare targ de ceramica din Romania - Cocosul de Hurez.

Surprizele de la cel mai mare targ de carte din Romania

Carti pentru copii, romane semnate de autori celebri sau literatura motivationala! Sunt doar cateva dintre tentatiile celui mai mare targ de carte din Romania care si-a deschis portile la.

Business report:Adevarul despre scumpirea carburantilor; Romnii, cea mai mica proportie de rau-platnici din UE la credite ipotecare si chirii

Insolventa ELCEN, afacere dubioasa. Insolventa Electrocentrale Bucuresti ELCEN), producatorul de agent termic pentru Capitala, ramane sub. Muncitorii cehi castiga razboiul cu salariile reduse, in cea mai stabila economie din UE. Potrivit lui Josef Stredula, presedintele celei mai mari confederatii sindicale din Cehia, situatia va mai dura cativa.

30 de infanteristi marini participa laBALTOPS 18, cel mai mare exercitiu militar din nordul Europei

Fortele Navale Romane participa, in perioada 31 mai - 17 iunie, la exercitiul multinational BALTOPS 18, cel mai mare exercitiu de tip Joint din nordul Europei, cu 30 de infanteristi marini si doi ofiteri de stat major, potrivit unui comunicat de presa remis joi de Statul Major al Fortelor Navale.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )