Libnet.ro
UNICEF

08:00

Cocosul de Hurez, cel mai mare targ de ceramica din Romania, gazduieste in acest an mestesugari din Italia, Franta si Spania

Adevărul Adevărul,
Cocosul de Hurez, cel mai mare targ de ceramica din Romania, gazduieste in acest an mestesugari din Italia, Franta si Spania

Capitala Ceramicii Populare Romanesti gazduieste, in perioada 1 3 iunie, a 48-a editie a celui mai mare targ de ceramica din Romania - Cocosul de Hurez. continuă pe Adevărul

Surprizele de la cel mai mare targ de carte din Romania

Carti pentru copii, romane semnate de autori celebri sau literatura motivationala! Sunt doar cateva dintre tentatiile celui mai mare targ de carte din Romania care si-a deschis portile la.

Bookfest 2018. Care sunt surprizele de la cel mai mare targ de carte

Bookfest 2018. Carti pentru copii, romane semnate de autori celebri sau literatura motivationala! Bookfest 2018. Sunt doar cateva dintre tentatiile celui mai mare targ de carte din Romania care si-a deschis.

Cel mai mare cros pentru Epilepsie ia startul in Romania

Reteaua de telemedicina in epilepsie in Romania organizeaza cel mai mare cros pentru epilepsie din tara noastra. Evenimentul se va numi Epilepsy Challenge si se va desfasura in 10 orase din Romania.

CURS VALUTAR. Euro, la cel mai mare nivel din ultimele trei saptamani

Banca Nationala a Romaniei a anuntat joi un curs de referinta de 4,6485 lei/euro, in crestere cu 0,19% fata de nivelul atins miercuri, pana la cel mai mare nivel din 8 mai pana in prezent. Consiliul de.

30 de infanteristi marini participa laBALTOPS 18, cel mai mare exercitiu militar din nordul Europei

Fortele Navale Romane participa, in perioada 31 mai - 17 iunie, la exercitiul multinational BALTOPS 18, cel mai mare exercitiu de tip Joint din nordul Europei, cu 30 de infanteristi marini si doi ofiteri de stat major, potrivit unui comunicat de presa remis joi de Statul Major al Fortelor Navale.

Cel mai mare vulcan din insula Hawaii face ravagii. Suvoaiele de lava fierbinte au atins o centrala energetica geotermala

Suvoaiele de lava fierbinte ale vulcanului Kilauea din Hawaii au atins si o centrala energetica geotermala, care a fost partial distrusa. Este primul asemenea caz consemnat in intreaga lume. Lava s-a oprit.

Incident in cel mai mare ansamblu urbanistic din estul tarii. Au intervenit trei autospeciale de pompieri

Pompierii au intervenit joi seara la un incendiu izbucnit intr-un restaurant din ansamblul Palas, aflat in centrul Iasiului.

Viorica Dancila anunta noi masuri economice. Cea mai mare alocare bugetara din istoria Uniunii Europene

Romania va primi cu 8% mai multe fonduri de la UE prin politica de coeziune in perioada 2021-2027 fata de actuala perioada de programare, a declarat prim-ministrul Viorica Dancila. Ieri miercuri - n. r. ) am .

Care sunt indatoririle proprietarilor de animale vara. Cel mai mare risc e lipsa apei, care poate provoca chiar moartea

In perioada caniculara, fermierii trebuie sa asigurare un adapost corespunzator pentru animale, cantitati suficiente de apa si de furaje, o buna functionare a echipamentelor de adapare, de furajare si a sistemelor de ventilatie.

Cea mai mare pensie speciala din Romania, 56.000 lei pe luna, primita de un magistrat

Cea mai mare pensie civila inregistrata in Romania in luna aprilie este de 56. 000 lei lunar si este incasata de un magistrat, potrivit datelor Casei Nationale de Pensii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )