Libnet.ro
UNICEF

18:30

Cea mai mare stea cunoscuta din univers se pregateste sa explodeze! Are un diametru de 3.000 de ori mai mare decat cel al Soarelui

Antena3 Antena3,
Cea mai mare stea cunoscuta din univers se pregateste sa explodeze! Are un diametru de 3.000 de ori mai mare decat cel al Soarelui

Cea mai mare stea din Univers cunoscuta pana in prezent se pregateste sa moara, intrucat este pe cale sa explodeze, a anuntat miercuri o echipa internationala de astronomi, informeaza MEDIAFAX. continuă pe Antena3

ANM: Avertizare cod galben de ploi pentru cea mai mare parte a tarii

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de ploi pentru cea mai mare parte a tarii ce va intra in vigoare miercuri la ora 14:00, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). in intervalul.

ANM: Avertizare cod galben de ploi pentru cea mai mare parte a tarii (VIDEO)

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de ploi pentru cea mai mare parte a tarii ce va intra in vigoare miercuri la ora 14:00, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). in intervalul.

Chinezii vor pune in functiune cel mai mare parc solar din Romania

Firma Green Vision Seven, controlata indirect de furnizorul chinez de panouri fotovoltaice Hareon, va pune in functiune in judetul Brasov, pana la sfarsitul acestui an, un parc solar de 82 MW, care ar urma sa fie cea mai mare unitate de acest tip din.

NOUL COD RUTIER: Care va fi amenda maxima si cea mai mare perioada de suspendare a permisului.

Amenda maxima pentru soferi va fi de 9. 600 de lei, potrivit proiectului de Cod Rutier adoptat miercuri de Guvern si publicat pe site-ul Ministerului Afacerilor Interne MAI). Cea mai lunga perioada de suspendare a permisului de conducere va fi de doi ani. Pentru depasirea limitei de viteza cu 51 pana la 60 de kilometri pe ora se aplica amenzi cuprinse intre 9 si 20 de puncte de amenda, cuantumul fiind intre 720 si 1. 600 de lei. De asemenea, se suspenda permisul de conducere pentru 90 de .

Cel mai mare parc solar din Romania va fi pus in functiune in judetul Brasov

O firma controlata indirect de furnizorul chinez de panouri fotovoltaice Hareon va pune in functiune in judetul Brasov, pana la sfarsitul acestui an, un parc solar de 82 MW. Aceasta ar urma sa fie cea mai.

Caru' cu vedete: Lovitura fatala pentru CRBL! Cantaretul a bagat in spital un copil dupa ce a produs un accident in Voluntari; Iata cum arata prima si cea mai mare dragoste a lui Catalin Botezatu, pentru care a vrut sa se sinucida!

Ce destin tragic! O cunoscuta vedeta de la noi sufera de o boala incurabila. Putina lume stie ca o cunoscuta vedeta autohtona care este plina de viata si da replici pline de umor cand este invitat in emisiunile de televiziune sufera de o boala incurabila. Imagini care te vor lasa masca! Vedeta de televiziune, in fundul gol in club pentru 600 de euro. La 14 ani a plecat de acasa cu gandul sa faca bani. A reusit. La 17, era deja o animatoare in club cunoscuta si bine platita.

METEO Cod galben de ploi si vant in cea mai mare parte a tarii. Atentionarea este valabila pana maine la ora 12.00

Meteorologii avertizeaza ca de miercuri dupa-amiaza si pana joi la pranz va fi in vigoare o atentionare cod galben de ploi si vant, valabilapentru Bucuresti si 20 de judete din sudul, vestul si centrul tarii. Mai mult, in zonele de munte va fi lapovita si ninsoare.

Americanii si rusii, impreuna pentru o megabomba nucleara cu care sa distruga asteroizii care ameninta Pamantul

Desi Statele Unite ale Americii si Rusia au fost rivale in timpul Razboiului Rece, cercetatorii din cele doua tari par dornici sa colaboreze pentru a crea cea mai mare bomba nucleara de pana acum, potrivit geofizicianului american H. Jay Melosh, care a participat in 1995 la o intalnire a specialistilor in fabricarea armelor nucleare. Bomba ar avea scopul protejarii Terrei de amenintarea asteroizilor.

[P] 90 de companii vin saptamana viitoare la Angajatori de TOP - cel mai mare eveniment de recrutare din aceasta toamna!

In perioada 25-26 octombrie, la Sala Palatului din Bucuresti are loc evenimentul de recrutare Angajatori de TOP. Editia cu numarul 15 reuneste 90 de companii participante, iar in cele doua zile de eveniment sunt asteptati 15. 000 de profesionisti si studenti care au ocazia sa aplice pentru 3300 de pozitii, joburi deschise de companiile participante pentru urmatoarele 6 luni.

Un singur gram poate UCIDE un milion de oameni! Cercetatorii au descoperit cea mai periculoasa toxina

Un nou tip de toxina botulinica, cea mai toxica substanta cunoscuta de om, a fost descoperita in excrementele unui copil. The Verge scrie ca toxina botulinica de tip H este al optulea tip anuntat de oamenii de.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,28 seconds )