Libnet.ro
UNICEF

08:00

Cea mai mare tranzactie de birouri din SUA? Amazon isi cumpara sediu pentru 1,16 mld. dolari

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cea mai mare tranzactie de birouri din SUA? Amazon isi cumpara sediu pentru 1,16 mld. dolari

Amazon. com, cel mai mare retailer online din lume, va cumpara sediul companiei, un complex de 11 cladiri situat in Seattle, pentru 1,16 miliarde de dolari, de la un fond de investitii controlat de cofondatorul Microsoft, Paul Allen, transmite. continuă pe Wall-Street Ro

Cea mai mare companie petroliera din Arabia Saudita, atacata de hackeri din Romania

Mai multi hackeri din Romania au atacat in luna august cea mai mare companie petroliera din Arabia Saudita, Aramco, noteaza Hotnews. Atacul informatic venit din Europa a provocat daune considerabile sistemelor de.

Cea mai importanta companie petroliera din Arabia Saudita, Aramco, atacata cibernetic de hackeri romani

Compania petroliera Aramco, cea mai mare din Arabia Saudita, a suferit in luna august un atac informatic venit din Europa, care a provocat daune considerabile sistemelor de lucru interne, a relatat marti publicatia saudita Al Hayat, citata de agentia spaniola EFE si preluara de HotNews. es.

Top 300 cele mai profitabile companii: Petrom a ramas cea mai mare si cea mai profitabila companie din Romania

Primele 300 de companii din Romania au avut anul trecut un profit cumulat de 5,86 miliarde de euro. Spre deosebire de anul 2009, cand cele mai profitabile 300 de companii au avut profituri cumulate de 9,5.

Medicamentul care aduce BOALA. Americanii sunt speriati si se confrunta cu cea mai mare epidemie din ISTORIA tarii

Sapte oameni au murit in Statele Unite in urma unei epidemii de meningita, provocata de un medicament alterat, folosit de obicei pentru calmarea durerilor de spate. Peste 60 de persoane au fost infectate, iar.

FMI: Romania ar putea avea in 2013 o crestere economica mai mare decat cea a Poloniei

Tara noastra ar putea inregistra in 2013 o crestere economica mai mare, pentru prima data dupa 2008, decat cea a Poloniei, singurul stat UE care nu a intrat in recesiune in timpul crizei, potrivit prognozelor Fondului Monetar International FMI), relateaza sursele de presa.

Romania ar putea inregistra in 2013 o crestere economica mai mare decat cea a singurului stat UE care nu a intrat in recesiune in timpul crizei

Prognoza FMI arata ca Romania ar putea inregistra in 2013 o crestere economica mai mare, pentru prima data dupa 2008, decat cea a Poloniei. Polonia este singurul stat UE care nu a intrat in recesiune in.

FMI: Romania ar putea avea in 2013 o CRESTERE ECONOMICA MAI MARE decat cea a Poloniei.

Romania ar putea inregistra in 2013 o crestere economica mai mare, pentru prima data dupa 2008, decat cea a Poloniei, singurul stat UE care nu a intrat in recesiune in timpul crizei, potrivit prognozelor Fondului Monetar International FMI), relateaza Mediafax. Fondul a mentinut pentru Romania estimarile, de 0,9% pentru anul in curs si 2,5% pentru anul urmator, anuntate de misiunea aflata la Bucuresti la mijlocul lunii august pentru a sasea evaluare din cadrul acordului preventiv in derulare .

Actrita Magda Catone, fata-n fata cu cea mai mare ciorba de praz din tara

Actrita Magda Catone se afla, in aceste zile, in municipiul Slatina, unde participa ca invitat de onoare la Festivalul National de Umor Oltenii si restu lumii, aflat la cea de-a 18-a editie. Aceasta nu a parut prea interesata de actiunea organizatorilor de vineri, cand a fost gatita cea mai mare ciorba de praz din tara. in plus, actrita a adoptat o atitudine rezervata fata de ziaristi dupa ce presa centrala a relatat in ultimul timp mai multe articole din care reiesea ca aceasta nu s-ar interesa de starea sotului ei, actorul Serban Ionescu, aflat in prezent imobilizat la pat din cauza unei boli necrutatoare.

Scadere neasteptata a somajului din SUA

Rata somajului din SUA a scazut la 7,8% in septembrie, de la 8,1% in august, nivelul de luna trecuta fiind cel mai redus inregistrat dupa ianuarie 2009, potrivit anuntului facut vineri de Departamentul Muncii de la Washington. Analistii anticipau cresterea ratei somajului la 8,2%.

Cea mai mica antena din lume ar putea revolutiona telefonia mobila

Sofant Technologies a dezvaluit cea mai mica antena de receptie, o inovatie tehnologica cu o suprafata de 4 milimetri patrati, despre care compania sustine ca va revolutiona preformantele smartphone-urilor,.

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )