Libnet.ro
UNICEF

23:15

Cea mai neobisnuita cerere in casatorie. Barbatul a avut nevoie de acordul politistilor - VIDEO

Antena3 Antena3,
Cea mai neobisnuita cerere in casatorie. Barbatul a avut nevoie de acordul politistilor - VIDEO

Brandon Thompson, un barbat dinOklahoma a recurs la un gest extrem in momentul in care politia a venit la el acasa pentru a-l aresta. Asa ca, pentru a se asigura ca iubita lui ii va fi. continuă pe Antena3

Decapotabila Mazda, modelul care a avut a doua cea mai mare crestere din gama japoneza

Decapotabila Mazda, MX-5, este modelul care a avut a doua cea mai mare crestere din gama japoneza in primele 6 luni, dupa Mazda3.

Cea mai atractiva si spectaculoasa etapa, TROFEUL CETATEA FAGARASULUI, INTERNATIONAL AUTOTEST CHALLENGE 2017, numar record de participanti si spectatori! (P)

Sambata, 8 iulie 2017, s-a desfasurat la Fagaras cea mai atractiva si spectaculoasa etapa din sezonul actual al INTERNATIONAL AUTOTEST CHALLENGE 2017. Evenimentul a fost organizat de GT Auto Club Sportiv si Automobil Clubul Roman, cu sprijinul Primariei Fagaras.

Aceasta este cea mai mica stea descoperita pana acum

Astronomii de la University of Cambridge au descoperit cea mai mica stea identificata pana in prezent. Studiul cercetatorilor a fost publicat in Astronomy Physics si discuta despre steaua EBLM J0555-57Ab, care este la limita inferioara pe care o pot avea stelele cand vine vorba de dimensiuni. Forta gravitationala de la suprafata este de aproximativ [].

Goldman Sachs: Yenul este cea mai sigura moneda din lume

Yenul japonez este cea mai sigura moneda din lume, iar francul elvetian si dolarul american concureaza pentru locul al doilea, potrivit unei analize efectuate de banca americana Goldman Sachs Group, relateaza Bloomberg, potrivit News. ro.

Yenul este cea mai sigura moneda, depasind francul elvetian

Yenul este cea mai sigura valuta dintre toate, potrivit unei analize de corelatie a economistilor Goldman Sachs. Moneda japoneza se aliniaza cel mai aproape de miscarile activelor cu risc global din ultimul deceniu, arata un raport de luni al economistilor Goldman condusi de Kevin Daly, conform Bloomberg.

FOTO Cum arata Lipscani - cea mai importanta strada din centrul istoric: trotuare sparte, blocate de masini, pereti murdari

Strada Lipscani este cea mai cunoscuta din centrul istoric al orasului, fiind tranzitata zilnic de sute de turisti, dar si de locuitorii orasului. Cu toate acestea, pavajul este sarit, mobilierul urban este degradat, stalpii de iluminat murdari, sunt mai multe tipuri de cosuri de gunoi, o parte fara saci, pe jos sunt aruncate mucuri de tigara si cioburi de sticla. Accesul masinilor este permis la orice ora a zilei desi este strada pietonala, din aceasta cauza pavajul fiind distrus. In plus, la capatul strazii, pasajul pietonal Lipscani este plin de grafitti, intunecat si miroase a urina. HotNews. ro a scris in mai multe randuri despre aceasta situatie, insa nu s-a rezolvat nimic.

Goldman Sachs: Yenul, cea mai sigura moneda in perioade de incertitudini. Francul si dolarul isi disputa locul al doilea

Yenul japonez este cea mai sigura moneda din lume, iar francul elvetian si dolarul american concureaza pentru locul al doilea, potrivit unei analize efectuate de banca americana Goldman Sachs Group, relateaza Bloomberg, citata de News. ro.

Romania, printre statele UE care au inregistrat cea mai mare scadere a populatiei in 2016

Populatia Uniunii Europene UE) a ajuns la aproape 512 milioane de persoane la 1 ianuarie 2016, de la 508,3 milioane persoane la 1 ianuarie 2015, insa tara noastra se numara printre statele membre UE care au inregistrat cea mai mare scadere a populatiei in 2016, arata datele publicate ieri de Oficiul european de Statistica Eurostat).

incep inscrierile la UBB, cea mai mare universitate din Romania: 16.797 de locuri scoase la concurs

Circa 5. 000 de locuri bugetate si peste 9. 200 de locuri in regim cu taxa vor fi scoase la concurs incepand cu ziua de miercuri, la cea mai mare institutie de invatamant superior din tara: Universitatea Babes-Bolyai.

Samsung depaseste Apple, devenind cea mai profitabila companie din sectorul tehnologic

Samsung Electronics a depasit, probabil, Apple Inc. in trimestrul al doilea din 2017, devenind cea mai profitabila companie din sectorul tehnologic pe plan global, dar pentru a-si mentine pozitia va trebui sa spere ca producatorul telefoanelor iPhone nu va avea o evolutie la fel de buna, transmite Wall Street Journal, potrivit Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )