Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cea mai scumpa incaltaminte din lume

Antena3 Antena3,
Cea mai scumpa incaltaminte din lume

Intre femei si pantofi exista o relatie, de multe ori, inexplicabila, cel putin din punctul de vedere al barbatilor. Cu toate acestea, foarte putine doamne din lume se pot lauda cu o colectie de milioane. continuă pe Antena3

VIDEO Cum suna si cum accelereaza noua Mazda MX-5, cea mai populara decapotabila din lume, ajunsa la generatia a patra

Mazda MX-5 este cunoscuta ca fiind cea mai bine vanduta decapotabila cu doua locuri din lume, avand o reteta neschimbata din anii 90 si pana in prezent: greutate redusa, motorizari vioaie, suspensii performante si un sistem de directie cu demultiplicare mica ce da agilitate masinii. Mazda MX-5 a ajuns la generatia a patra si mai jos poti vedea cum accelereaza si cum suna versiunea cu motor de baza 1,5 litri, natural aspirat, 130 CP). De asemenea, poti vedea spre comparatie si generatia a doua cu motorizare comparabila, produsa cu 15 ani inainte.

The Atlantic: De ce Moldova ar putea sa fie cea mai infricosatoare tara din lume

The Atlantic a publicat, joi, o analiza in care explica de ce Republica Moldova ar putea sa fie cea mai infricosatoare tara din lume in care sa traiesti, din cauza traficului ilegal cu materiale radioactive si a posibilelor legaturi ale contrabandistilor moldoveni cu extremistii Statului Islamic. Hotnews prezinta integral analiza publicatiei The Atlantic:.

VIDEO De ce este Biserica San Anton din Madrid cea mai moderna biserica din lume?

In cartierul spaniol Chueca, cunoscut ca fiind centrul comunitatii LGBT din Madrid, se afla cea mai moderna Biserica Catolica din lume. In ciuda faptului ca arata ca orice alta Biserica Catolica traditionala, Biserica San Anton este deschisa non-stop, chiar si pentru cei ce vin insotiti de animalele de companie, are acces gratuit la internet si, printre altele, o aplicatie pentru smartphone, conform bbc. com.

Cea mai mare tranzactie din istoria IT: Dell cumpara EMC pentru o suma astronomica

Dell, compania care dezvolta, produce si vinde calculatoare personale, a hotarat sa cumpere EMC Corporation, o companie care se ocupa cu stocarea datelor, pentru o suma de ordinul miliardelor de dolari, devenind cea mai mare tranzactie din istoria IT-ului. Desi foarte putina lumea a auzit de EMC, produsele sale sunt destul de populare. Pe langa [] Cea mai mare tranzactie din istoria IT: Dell cumpara EMC pentru o suma astronomica Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cristina Neagu, pe primul loc in Dream Team. Cea mai dorita jucatoare din Liga Campionilor

Handbalista Cristina Neagu, care evolueaza la Buducnost Podgorica, a fost cea mai votata handbalista, de catre antrenorii din Liga Campionilor, in cadrul unui sondaj. Romanca ocupa primul loc in Dream Team-ul sezonului 2015-2016.

Dell anunta cea mai mare tranzactie din tehnologie - Va cumpara compania de stocare a datelor EMC pentru 67 miliarde dolari

Dell a anuntat ca a ajuns la un acord si va cumpara cu 67 miliarde dolari compania specializata in stocarea datelor EMC Corporation, parafand cea mai mare tranzactie realizata intre doua companii de tehnologie. Daca cele dpua parti vor obtine toate aprobarile, tranzactia va fi completata intre mai si octombrie 2016. Michael Dell a cautat noi domenii in care sa-si extinda compania, dincolo de piata PC-urilor, care este in scadere. Marele pariu tine de stocarea si gestionarea datelor.

Jurgen Klopp este oficial antrenorul lui Liverpool: Cea mai mare provocare din fotbal

Germanul Jurgen Klopp a devenit de joi seara oficial noul antrenor al echipei engleze FC Liverpool, una dintre cele mai titrate formatii din fotbalul european.

Cat costa un exemplar din cea mai rara rasa de caini din lume si de ce sunt atat de pretuiti

In urma cu cateva saptamani s-au nascut in Europa, pentru prima data, patru pui din cea mai rara rasa de caini din lume, eveniment cu adevarat special pentru iubitorii de caini. Originari dintr-o insula din Vietnam, pretul unui singur animal este extrem de piperat, dar cunoscatorii sunt dispusi sa ofere oricat pentru a intra in posesia unui exemplar.

FOTO. TOPUL Celor mai scumpe motociclete din lume. Pret ridicol pentru un exemplar rar

Colectionarii de motociclete cheltuiesc sume uriase de bani pentru a fi sigura ca in garajul lor au doar raritati, incepand de la cele mai performante modele de ultima generatie pana la biciclete cu motor care au facut istorie.

Selectionerul Irlandei de Nord: Am fost cea mai buna echipa din grupa

Selectionerul Irlandei de Nord, Michael ONeill, a spus ca elevii sai au fost cei mai buni din Grupa F a preliminariilor Euro 2016. Irlandezii si nationala Romaniei au obtinut calificarea directa la turneul final din Franta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )