Libnet.ro
UNICEF

21:15

FOTO. TOPUL Celor mai scumpe motociclete din lume. Pret ridicol pentru un exemplar rar

România Liberă România Liberă,
FOTO. TOPUL Celor mai scumpe motociclete din lume. Pret ridicol pentru un exemplar rar

Colectionarii de motociclete cheltuiesc sume uriase de bani pentru a fi sigura ca in garajul lor au doar raritati, incepand de la cele mai performante modele de ultima generatie pana la biciclete cu motor care au facut istorie. continuă pe România Liberă

VIDEO Cum suna si cum accelereaza noua Mazda MX-5, cea mai populara decapotabila din lume, ajunsa la generatia a patra

Mazda MX-5 este cunoscuta ca fiind cea mai bine vanduta decapotabila cu doua locuri din lume, avand o reteta neschimbata din anii 90 si pana in prezent: greutate redusa, motorizari vioaie, suspensii performante si un sistem de directie cu demultiplicare mica ce da agilitate masinii. Mazda MX-5 a ajuns la generatia a patra si mai jos poti vedea cum accelereaza si cum suna versiunea cu motor de baza 1,5 litri, natural aspirat, 130 CP). De asemenea, poti vedea spre comparatie si generatia a doua cu motorizare comparabila, produsa cu 15 ani inainte.

Subiectele Zilei: Ce loc ocupa Romania in topul celor mai puternice armate de pe planeta; Sectia detinutilor ZOOde la Penitenciarul Giurgiu. Coliviile de metal de pe cladirea inchisorii care NU exista in acte; Partidul Social Democrat. De la Noaptea cuti

Comentariu DW: Europa in stare de urgenta. Mai intai vestea buna: s-au facut primii pasi in vederea unei noi politici privind refugiatii. Vestea proasta: masurile vin tarziu, poate prea tarziu. Raiul sarlatanilor, zilele acestea in Iasi. Trei femei, filmate cand cereau bani pentru un copil deja operat. La pelerinajul Sfintei Paracheva de la Iasi.

Topul celor mai ridicole dotari pentru masinile de lux

Pentru majoritatea persoanelor masina personala reprezinta doar un mijloc de transport cu ajutorul caruia se deplaseaza in viata de zi cu zi, insa pentru cei cu adevarat pasionati de autoturisme si pentru care banii nu reprezinta o problema, producatorii auto de lux lanseaza dotari din ce in ce mai sofisticate sau, uneori, mai ridicole.

FOTO. Care este cel mai frumos peisaj din lume, in viziunea turistilor

Peisaje din Italia, India, Emiratele Arabe Unite, Myanmar, Cambodgia si Vanuatu au fost inscrise intr-un concurs international de turisti din toata lumea.

The Atlantic: De ce Moldova ar putea sa fie cea mai infricosatoare tara din lume

The Atlantic a publicat, joi, o analiza in care explica de ce Republica Moldova ar putea sa fie cea mai infricosatoare tara din lume in care sa traiesti, din cauza traficului ilegal cu materiale radioactive si a posibilelor legaturi ale contrabandistilor moldoveni cu extremistii Statului Islamic. Hotnews prezinta integral analiza publicatiei The Atlantic:.

BOE anunta cele mai mari televizoare 8K din lume

Pentru ca nu au reusit sa anunte primii un TV 8K, cei de la BOE se multumesc cu alt superlativ absolut in descrierea noilor lor modele. intr-o perioada in care foarte multi dintre noi incercam sa ne lamurim de ce exista febra asta globala pentru televizoare 4K, atata timp cat nu exista continut aproape deloc, [] BOE anunta cele mai mari televizoare 8K din lume Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Care este dieta zilnica a celei mai batrane femei din lume, in varsta de 116 ani

Susannah Mushatt Jones a fost declarata in luna iulie cea mai batrana femeie din lume, numele ei figurand acum in Cartea Recordurilor. Femeia in varsta de 116 ani s-a nascut in Alabama si a lucrat ca bona la New York, scrie USA Today.

Magazinul AVstore s-a mutat intr-un sediu nou. Cat costa cele mai scumpe echipamente audio cumparate de romani

AVStore, magazin specializat in vanzarea de produse audio premium, s-a mutat intr-un sediu nou - aproape dublu ca suprafata - si estimeaza vanzari de 3 milioane euro anul acesta, au spus actionarii companiei, la un eveniment de presa. Romanii pasionati dau si 100. 000 de euro pe un sistem audio ultra-performant, cele mai scumpe proiectoare costa si peste 20. 000 de euro, iar castile cele mai performante ajung la 2. 000 de euro.

Laptisorul de matca, considerat cel mai puternic aliment-medicament din lume. Cum ajuta la mentinerea sanatatii umane

Laptisorul de matca, o secretie a albinelor care are rolul de hrani puietul, este considerat cel mai puternic aliment-medicament din lume, cu o multitudine de efecte binefacatoare asupra organismului uman.

Adobe vrea sa ai cele mai frumoase fotografii din vacanta

Adobe a dezvaluit cateva noi produse printre care si un program cu ajutorul caruia pozele tale din vacanta nu vor mai arata niciodata la fel. in timpul unei conferinte organizate de companie, Adobe a prezentat cateva noutati ale companiei care inca sunt in proces de dezvoltare. Cea mai interesanta este instrumentul Monument Mode care iti [] Adobe vrea sa ai cele mai frumoase fotografii din vacanta Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )