Libnet.ro
UNICEF

21:15

Jurgen Klopp este oficial antrenorul lui Liverpool: Cea mai mare provocare din fotbal

Online Sport Online Sport,
Jurgen Klopp este oficial antrenorul lui Liverpool: Cea mai mare provocare din fotbal

Germanul Jurgen Klopp a devenit de joi seara oficial noul antrenor al echipei engleze FC Liverpool, una dintre cele mai titrate formatii din fotbalul european. continuă pe Online Sport

Mutarea lui Jurgen Klopp la carma lui FC Liverpool, oficializata. Ce a declarat germanul

Jurgen Klopp a spus ca preluarea echipei FC Liverpool este una dintre cele mai importante etape din cariera sa de antrenor. El a fost impresionat de atmosfera de pe stadionul Anfield inca de cand a fost rival al britanicilor, in 2014, pe atunci la carma echipei Borussia Dortmund.

Jurgen Klopp este noul antrenor al lui FC Liverpool

Clubul englez de fotbal FC Liverpool a anuntat pe Twitter, joi seara, ca a ajuns la un acord cu tehnicianul german Jurgen Klopp pentru ocuparea postului de antrenor, la cateva zile dupa demiterea nord-irlandezului Brendan Rodgers.

Liverpool cauta antrenor - Jurgen Klopp, favorit sa ii pregateasca pe cormorani

Remiza cu rivalii de la Everton l-a lasat pe Brendan Rodgers fara loc de munca, antrenorul fiind demis de la Liverpool. In locul sau, conducatorii cormoranilor vor sa il aduca pe Jurgen Klopp, germanul care a obtinut doua titluri in Bundesliga cu Borussia Dortmund.

Jurgen Klopp va fi noul antrenor al echipei FC Liverpool

Tehnicianul german Jurgen Klopp, care a parasit la finalul sezonul precedent formatia Borussia Dortmund, va fi noul antrenor al echipei FC Liverpool, urmand a fi prezentat oficial vineri, a anuntat presa britanica, potrivit Mediafax.

Pe ce antrenor roman l-ati vedea facand asa ceva: cum se distreaza Jurgen Klopp, noul antrenor al lui Liverpool

Tehnicianul de 48 de ani a fost prezentat, astazi, pe banca celei mai populare echipe din Anglia. Pana sa obtina rezultatele pe care si le-a propus, neamtul are toate sansele sa devina iubit pe Anfield datorita caracterului sau.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )