Libnet.ro
UNICEF

21:45

Cat costa un exemplar din cea mai rara rasa de caini din lume si de ce sunt atat de pretuiti

Adevărul Adevărul,
Cat costa un exemplar din cea mai rara rasa de caini din lume si de ce sunt atat de pretuiti

In urma cu cateva saptamani s-au nascut in Europa, pentru prima data, patru pui din cea mai rara rasa de caini din lume, eveniment cu adevarat special pentru iubitorii de caini. Originari dintr-o insula din Vietnam, pretul unui singur animal este extrem de piperat, dar cunoscatorii sunt dispusi sa ofere oricat pentru a intra in posesia unui exemplar. continuă pe Adevărul

Cea mai buna camera pe telefon: iPhone 6S Plus vs Xperia Z5

Pentru ca cei de la DxOMark considera ca Xperia Z5 are cea mai buna camera de pe orice smartphone, o comparatie cu iPhone 6S Plus se anunta relevanta. Cu toate ca divizia de telefoane a Sony nu este profitabila deja de cativa ani, terminalele sale premium vin la pachet cu niste camere impresionante, un merit [] Cea mai buna camera pe telefon: iPhone 6S Plus vs Xperia Z5 Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

VIDEO De ce este Biserica San Anton din Madrid cea mai moderna biserica din lume?

In cartierul spaniol Chueca, cunoscut ca fiind centrul comunitatii LGBT din Madrid, se afla cea mai moderna Biserica Catolica din lume. In ciuda faptului ca arata ca orice alta Biserica Catolica traditionala, Biserica San Anton este deschisa non-stop, chiar si pentru cei ce vin insotiti de animalele de companie, are acces gratuit la internet si, printre altele, o aplicatie pentru smartphone, conform bbc. com.

VIDEO Cum suna si cum accelereaza noua Mazda MX-5, cea mai populara decapotabila din lume, ajunsa la generatia a patra

Mazda MX-5 este cunoscuta ca fiind cea mai bine vanduta decapotabila cu doua locuri din lume, avand o reteta neschimbata din anii 90 si pana in prezent: greutate redusa, motorizari vioaie, suspensii performante si un sistem de directie cu demultiplicare mica ce da agilitate masinii. Mazda MX-5 a ajuns la generatia a patra si mai jos poti vedea cum accelereaza si cum suna versiunea cu motor de baza 1,5 litri, natural aspirat, 130 CP). De asemenea, poti vedea spre comparatie si generatia a doua cu motorizare comparabila, produsa cu 15 ani inainte.

Ce au discutat liderii Senatului la intalnirea de la Snagov. MAE, urecheat de alesi deoarece imaginea Romaniei este de cea mai corupta natiune

Membri din conducerea Senatului care au participat la intalnirea informala de la Snagov au propus ca amendamentele la proiectele de lege sa poata fi facute si in plen, iar in discutii s-a punctat si faptul ca Ministerul Afacerilor Externe, prin documente ale sale, creeaza Romaniei o imagine externa de cea mai corupta natiune.

The Atlantic: De ce Moldova ar putea sa fie cea mai infricosatoare tara din lume

The Atlantic a publicat, joi, o analiza in care explica de ce Republica Moldova ar putea sa fie cea mai infricosatoare tara din lume in care sa traiesti, din cauza traficului ilegal cu materiale radioactive si a posibilelor legaturi ale contrabandistilor moldoveni cu extremistii Statului Islamic. Hotnews prezinta integral analiza publicatiei The Atlantic:.

Aferim!, premiul pentru cea mai buna imagine

Lungmetrajul Aferim!, de Radu Jude, a castigat premiul pentru cea mai buna imagine - realizata de Marius Panduru - la Festivalul Filmului Francofon de la Namur, care s-a desfasurat intre 2 si 9 octombrie, in Belgia.

Zepellin Wireless este cea mai interesanta boxa wireless

Cei de la Bowers Wilkins au avut din totdeauna o sensibilitate pentru designuri futuriste, dar noul Zepellin Wireless imprumuta aspectul de la un model mai vechi. in urma cu cativa ani, cea mai scumpa boxa cu dock de iPhone are mari sanse sa fi fost Zepellin-ul de la Bowers Wilkins, cu un aspect [] Zepellin Wireless este cea mai interesanta boxa wireless Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Actiunile companiilor petroliere europene, cea mai buna performanta saptamanala din ultimii 7 ani

Actiunile companiilor petroliere europene se indreapta spre cea mai buna performanta saptamanala din ultimii sapte ani, cu o crestere a capitalizarii de 74 de miliarde de dolari, ca efect al cotatiei titeiului care a depasit pragul de 50 de dolari pe.

Futurecraft 3D este cea mai noua tehnologie Adidas

Futurecraft 3Dreprezinta cea mai noua tehnologie implementata de Adidas in productia de pantofi. Adidas a lansatFuturecraft 3D, un pantof de alergare inedit cu talpa printata 3D, care se ajusteaza nevoii de amortizare a fiecarui picior in parte. Conceptul 3D face parte din Seriile Futurecraft, o initiativa care se concentreazape imbinarea unui produs open source cutehnicile [] Futurecraft 3D este cea mai noua tehnologie Adidas Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cea mai buna aplicatie de editare foto e gratuita pe iOS

Spre surprinderea celor care plateau un abonament lunar usturator la Adobe CC, compania americana a facut Adobe Lightroom gratuit pe iOS. in ultimii ani, nu ne mai multumim doar sa facem poze cu smartphone-ul din buzunar. inainte ca respectivele capturi foto sa ajunga pe Facebook sau Instagram, trebuie editate, decupate, optimizate prin aplicare de diverse [] Cea mai buna aplicatie de editare foto e gratuita pe iOS Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )