Libnet.ro
UNICEF

21:30

Selectionerul Irlandei de Nord: Am fost cea mai buna echipa din grupa

România Liberă România Liberă,
Selectionerul Irlandei de Nord: Am fost cea mai buna echipa din grupa

Selectionerul Irlandei de Nord, Michael ONeill, a spus ca elevii sai au fost cei mai buni din Grupa F a preliminariilor Euro 2016. Irlandezii si nationala Romaniei au obtinut calificarea directa la turneul final din Franta. continuă pe România Liberă

Aferim!, premiul pentru cea mai buna imagine

Lungmetrajul Aferim!, de Radu Jude, a castigat premiul pentru cea mai buna imagine - realizata de Marius Panduru - la Festivalul Filmului Francofon de la Namur, care s-a desfasurat intre 2 si 9 octombrie, in Belgia.

Actiunile companiilor petroliere europene, cea mai buna performanta saptamanala din ultimii 7 ani

Actiunile companiilor petroliere europene se indreapta spre cea mai buna performanta saptamanala din ultimii sapte ani, cu o crestere a capitalizarii de 74 de miliarde de dolari, ca efect al cotatiei titeiului care a depasit pragul de 50 de dolari pe.

Cea mai buna aplicatie de editare foto e gratuita pe iOS

Spre surprinderea celor care plateau un abonament lunar usturator la Adobe CC, compania americana a facut Adobe Lightroom gratuit pe iOS. in ultimii ani, nu ne mai multumim doar sa facem poze cu smartphone-ul din buzunar. inainte ca respectivele capturi foto sa ajunga pe Facebook sau Instagram, trebuie editate, decupate, optimizate prin aplicare de diverse [] Cea mai buna aplicatie de editare foto e gratuita pe iOS Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Ce spune selectionerul Irlandei de Nord, Michael ONeill, despre Romania, dupa ce ambele echipe s-au calificat la Euro

Selectionerul Irlandei de Nord, Michael ONeill, a declarat ca performanta reusita de jucatorii sai, care s-au calificat la Campionatul European din 2016, va fi greu de egalat.

Romania - Protectorat American. De ce aceasta ar fi cea mai buna veste posibila

Semnele arata ca Romania devine un protectorat al SUA. Iar asta este cea mai buna veste posibila. De Gabriel Elefteriu.

Companiile petroliere au castigat peste 70 de miliarde dolari

Actiunile companiilor petroliere europene se indreapta spre cea mai buna performanta saptamanala din ultimii sapte ani, cu o crestere a capitalizarii de 74 de miliarde de dolari, ca efect al cotatiei titeiului care a depasit pragul de 50 de dolari pe baril, informeaza Bloomberg.

Cristina Neagu, pe primul loc in Dream Team. Cea mai dorita jucatoare din Liga Campionilor

Handbalista Cristina Neagu, care evolueaza la Buducnost Podgorica, a fost cea mai votata handbalista, de catre antrenorii din Liga Campionilor, in cadrul unui sondaj. Romanca ocupa primul loc in Dream Team-ul sezonului 2015-2016.

Gabriel Sandu, audiat in dosarul licentelor Microsoft:Am fost cel mai prost ministru din istoria Romaniei

Fostul ministru Gabriel Sandu a declarat luni, la Inalta Curte de Casatie si Justitie, ca perioada in care s-au desfasurat faptele de care este acuzat de procurorii DNA a fost cea mai proasta din viata sa si si-a exprimat regretul in ceea ce priveste activitatea sa ca ministru, transmite Agerpres.

Zepellin Wireless este cea mai interesanta boxa wireless

Cei de la Bowers Wilkins au avut din totdeauna o sensibilitate pentru designuri futuriste, dar noul Zepellin Wireless imprumuta aspectul de la un model mai vechi. in urma cu cativa ani, cea mai scumpa boxa cu dock de iPhone are mari sanse sa fi fost Zepellin-ul de la Bowers Wilkins, cu un aspect [] Zepellin Wireless este cea mai interesanta boxa wireless Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cea mai mare tranzactie din istoria IT: Dell cumpara EMC pentru o suma astronomica

Dell, compania care dezvolta, produce si vinde calculatoare personale, a hotarat sa cumpere EMC Corporation, o companie care se ocupa cu stocarea datelor, pentru o suma de ordinul miliardelor de dolari, devenind cea mai mare tranzactie din istoria IT-ului. Desi foarte putina lumea a auzit de EMC, produsele sale sunt destul de populare. Pe langa [] Cea mai mare tranzactie din istoria IT: Dell cumpara EMC pentru o suma astronomica Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )