Libnet.ro
UNICEF

06:45

Cea mai sexy jucatoare de tenis din lume isi cauta iubit pentru carantina: Genie Bouchard si mesajul care a pus pe jar fanii

Playtech Playtech,
Cea mai sexy jucatoare de tenis din lume isi cauta iubit pentru carantina: Genie Bouchard si mesajul care a pus pe jar fanii

La 26 de ani, Eugenie Bouchard face furori pe internet. Aflata in topul celor mai sexy jucatoare de tenis din lume, canadianca isi cauta iubit pentru carantina in care se afla in aceasta perioada. Desi e necesara in protejarea de coronavirus, autoizolarea ii pare destul de plictisitoare, asa ca pentru a destinde atmosfera haioasa sportiva . continuă pe Playtech

Cea mai mare expozitie florala din Romania, suspendata din cauza coronavirusului

Primaria Pitesti a decis, in contextul pandemiei de COVID 19, suspendarea celei de-a 43-a editii a Simfoniei Lalelelor, cea mai mare expozitie florala din Romania, care era programata pentru perioada 24-26 aprilie. La eveniment erau asteptate peste 100. 000 de persoane din tara si de peste hotare.

Cea mai mare intreprindere sociala din Romania produce masti si combinezoane. Unde vor ajunge echipamentele

Nazarcea Grup, cea mai mare unitate protejata autorizata din tara si cel mai mare angajator de persoane cu handicap din zona operatorilor economici sau a institutiilor publice, din sectorul 1 al Capitalei, a inceput productia de echipamente si masti de protectie.

Acesta este automobilul in care nu a murit nimeni niciodata. Cum arata cea mai sigura masina din lume

Compania a carei masini o prezentam astazi, a dovedit in timp ca isi merita titulatura de cea mai sigura companie, cand vine vorba de siguranta soferilor. Cu o istorie de aproape 100 de ani, si-a castigat locul in industria automobilistica, inca de la inceput, cand pe14 aprilie1927 prima masina, poreclita Jakob, a parasit portile fabricii din .

Italia, tara cea cea mai afectata de Covid-19: armata cara sicirele cu camioane.O generatie a murit in 2 saptamani

Italia a devenit cea mai afectata tara din lume de coronavirus in acest moment, intrecand China care a stabilizat situatia. 000 de decese si 2. 200 de persoane in stare critica au raportat italienii.

Cea mai proasta veste pentru fani. Pana cand nu va mai juca Simona Halep

Din cauza situatiei pe plan mondial, rand pe rand au fost anulate si turneele de tenis din circuitul profesionist. Indian Wells si Miami Open, cele mai tari din luna martie, au picat deja, si urmeaza multe altele. WTA a venit cu cea mai proasta veste pentru fani, care o afecteaza direct pe Simona Halep. Cea .

Finlanda e iar cea mai fericita tara din lume. Pe ce loc e Romania

Finlanda este, pentru al treilea an consecutiv, cea mai fericita tara din lume, arata clasamentul din 2020 al World Happiness Report, intocmit de Organizatia Natiunilor Unite. Romania e abia pe locul 47 din.

Coronavirus pune in pioneze viitorul turneelor de tenis din 2020: care sunt anulate

Oficialii ATP si WTA au fost nevoiti sa ia o decizie radicala legata de viitorul competitiilor programate in urmatoarele luni. Din cauza pandemiei, cele mai multe concursuri nu se vor mai tine. Masurile legate de anularea evenimentelor sportive au fost luate in fiecare colt al mapamondului. Fiecare tara a luat masuri pe marginea acestui subiect, .

Turismul, cea mai afectata ramura a economiei. Ce propun investitorii pentru salvarea miilor de locuri de munca

Turismul este prima si cea mai afectata ramura de activitate economica sustin investitorii, care cer Guvernului o serie de masuri de protectie.

Unde se ascunde Vulpita in aceasta perioada! Sefii de la Antena1 i-au gasit cea mai buna ascunzatoare

Inevitabilul s-a produs: cea mai ingrijoratoare statistica pentru italieni. E mai rau decat in China

Pe zi ce trece, situatia din Italia a devenit din ce in ce mai ingrijoratoare. Pandemia aproape ca i-a transformat intr-un avertisment global. Asta nu trebuie sa faci daca vrei ca in tara ta sa fie altfel. Aseara, cu cateva ore inainte de miezul noptii, inevitabilul s-a produs. De cateva zile, parea ca cifrele se .

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )