Libnet.ro
UNICEF

6 Mai.

Cealalta fata a cazului de la Colegiul Tudor Vianu din Capitala. Elevi si fosti elevi il apara pe profesorul de matematica: Minciuni, minciuni si iar minciuni!

Hotnews Hotnews,
 Cealalta fata a cazului de la Colegiul Tudor Vianu din Capitala. Elevi si fosti elevi il apara pe profesorul de matematica: Minciuni, minciuni si iar minciuni!

Cazul profesorului de matematica de la Colegiul National de Informatica Tudor Vianu din Capitala, acuzat ca ar fi pus un elev sa se tarasca in genunchi pentru o nota mai mare, a generat zeci de comentarii, atat pe retelele de socializare cat si pe site-urile de stiri. Parinti si elevi resping vreun presupus abuz comis de profesorul Severius Moldoveanu si spun ca intreg incidentul a fost de fapt o gluma intre elevi. Si fostii elevi ai profesorului de matematica spun ca acesta a fost mereu popular in randul elevilor, avand un stil jovial sau neconventional, ei apreciind de asemenea ca intamplarea a fost mai degraba o ironie sau o gluma. continuă pe Hotnews

Ministrul Educatiei trimite o echipa de control la Colegiul Tudor Vianu din Capitala: Ma astept ca masurile sa sanctioneze si sa descurajeze astfel de comportamente ale cadrelor didactice

Ministrul Educatiei, Adrian Curaj, a decis sa dispuna un control in regim de urgenta la Colegiul National Tudor Vianu din Capitala, pentru investigarea acuzatiilor care i se aduc unui cadru didactic din aceasta unitate de invatamant, se arata intr-un comunicat difuzat sambata de Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice.

Un profesor de la Colegiul Tudor Vianu este acuzat de un coleg de breasla ca si-ar umili elevii. Copiii infirma. Inspectoratul scolar verifica informatiile

Inspectoratul Scolar Bucuresti va trimite saptamana viitoare Corpul de Control la colegiul Tudor Vianu din Capitala, dupa ce un profesor a povestit pe o retea de socializare ca un coleg de-al sau le cere elevilor sa se tarasca in genunchi pentru a le mari notele. Informatia a aparut pe Facebook si foarte repede a luat amploare insa povestea este contrazisa atat de profesorii de la Vianu, cat si de elevi si de fostii elevi.

Control de urgenta la Colegiul Tudor Vianu, dupa un caz de umilire a unui elev

Ministrul Educatiei, Adrian Curaj, a decis trimiterea unui control de urgenta la Colegiul National Tudor Vianu din Capitala, dipa mediatizarea unui caz in care un profesor a umilit un elev.

Ancheta ministeriala la Colegiul Tudor Vianu, dupa ce un profesor si-a umilit elevii

Ministrul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice, Adrian Curaj, a decis sa dispuna un control in regim de urgenta la Colegiul National Tudor Vianu din Capitala, pentru investigarea acuzatiilor care.

Povestea nespusa de la Colegiul Tudor Vianu. Cand am auzit aberatiile care se spun in presa, am inceput sa plang

Elevii de la Colegiul de Informatica Tudor Vianu desfiinteaza presupusul abuz comis de profesorul de matematica Severius Moldoveanu, acuzat de un coleg de breasla ca si-ar fi umilit elevii la clasa. Martorii la.

Asociatia Parintilor din Colegiul Vianu din Bucuresti, despre cazul elevului care ar fi fost umilit sa se tarasca in genunchi pentru o nota mai mare: Acest incident nu este izolat si tinde sa devina un fenomen, in special in scolile de elita

Asociatia Parintilor din Colegiul National Tudor Vianu din Bucuresti afirma, referitor la cazul elevului care ar fi fost umilit sa se tarasca in genunchi in fata profesorului de matematica, pentru un punct in plus la teza, ca, din informatiile pe care le detine, acest incident nu este izolat si tinde sa devina un fenomen, in special in unitatile scolare de elita. Desi nu exista si nu va fi cazul de nicio sesizare oficiala din partea elevului in cauza sau a parintilor sai, consideram ca evenimentul este grav si nu trebuie tratat in nota obisnuita a sistemului, mai afirma Asociatia de parinti.

A fost inregistrat primul deces de gripa porcina, la un barbat din Capitala

Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile a anuntat ca a fost inregistrat primul deces de gripa porcina, la un barbat din Capitala, transmit televiziunile de stiri.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 6 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2394 seconds )