Libnet.ro
UNICEF

01:05

A fost inregistrat primul deces de gripa porcina, la un barbat din Capitala

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
A fost inregistrat primul deces de gripa porcina, la un barbat din Capitala

Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile a anuntat ca a fost inregistrat primul deces de gripa porcina, la un barbat din Capitala, transmit televiziunile de stiri. continuă pe Ziarul Bursa

Alerta medicala. A fost inregistrat primul caz de transmitere a virusului Zika pe cale sexuala

Primul caz de transmitere a virului Zika pe cale sexuala a fost identificat in Texas. Medicii americani au anuntat ca pacientul a fost infectat dupa ce a avut relatii sexuale cu o persoana bolnava care s-a.

Primul deces din cauza gripei. Un barbat din Capitala, depistat cu virusul AH1N1, a murit

Un barbat din Capitala, in varsta de 38 de ani, a murit de gripa porcina. Barbatul, care fusese diagnosticat si cu o boala cronica, era nevaccinat anti-gripal, spun medicii.

Un barbat bolnav de gripa porcina a murit in Bucuresti

Un barbat bolnav de gripa porcina a murit in Bucuresti. Barbatul avea 38 de ani. El avea si ale afectiuni in momentul in care a contractat gripa. Gripa porcina se raspandeste alarmant in Romania. Peste.

Gripa porcina se raspandeste alarmant in Romania. Peste 20 de cazuri au fost confirmate

Gripa porcina se raspandeste alarmant in Romania. in judetul Olt a fost confirmat primul caz de infectare cu virusul AH1N1. Este vorba despre un elev de 6 ani de la o clasa pregatitoare din Slatina.

Trei cazuri de gripa porcina, confirmate in judetul Vrancea

Trei cazuri de gripa porcina AH1N1, semnalate la bolnavi din municipiul Focsani , orasul Odobesti si comuna Balotesti, au fost confirmate, luni, de conducerea Directiei de Sanatate Publica Vrancea, transmite Agerpres.

Alerta medicala: primele cazuri de gripa porcina, confirmate in Vrancea

Institutul Cantacuzino a confirmat prezenta virusului AH1N1 la trei pacienti din judetul Vrancea. Confirmarea cazurilor de gripa porcina s-a facut dupa ce Directia de Sanatate Publica Vrancea a trimis probele recoltate de la bolnavi, diagnosticati cu gripa pe baza simptomelor. Sunt primele cazuri de gripa AH1N inregistrate in judet in ultimii ani.

Un roman de 38 de ani a murit de gripa porcina. Barbatul NU era vaccinat impotriva gripei

Un roman de 38 de ani a murit de gripa porcina.

Caz confirmat de gripa porcina in Vrancea

Alti doi vranceni sunt suspecti de gripa porcina si se asteapta analizele de la laboratorul Institutului Cantacuzino.

Cate cazuri de gripa porcina au aparut in Romania. Pericolul cel mai mare este in estul teritoriului

20 de cazuri de gripa porcina sunt confirmate in prezent numai in Bucuresti, potrivit directorului Institutului de boli infectioase Matei Bals. Si in restul tarii, zeci de oameni au contactat virusul.

2 cazuri noi de gripa porcina confirmate in judetul Dambovita

Cazurile de gripa s-au semnalat la doua persoane adulte, din mediul rural, in varsta de 23, respectiv 64 de ani, nevaccinate antigripal. De la inceputul sezonului de supraveghere si pana in prezent, au fost inregistrate in total 7 cazuri de gripa sezoniera AH1N1.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )