Libnet.ro
UNICEF

13:30

CEDO da dreptate unui detinut din Romania care solicita meniu special pentru ca este budhist

B1 B1,
CEDO da dreptate unui detinut din Romania care solicita meniu special pentru ca este budhist

Curtea Europeana pentru Drepturile Omului CEDO) a dat castig de cauza unui detinut budhist care a dat in judecata statul roman, stabilind ca detinutii au dreptul la un regim alimentar corespunzator religiei. continuă pe B1

CEDO da dreptate unui detinut din Romania care solicita meniu special pentru ca este budist

Curtea Europeana pentru Drepturile Omului CEDO) a dat castig de cauza unui detinut budist care a dat in judecata statul roman, stabilind ca detinutii au dreptul la un regim alimentar care sa fie in concordanta cu convingerile religioase ale acestora, relateaza AFP.

Mircea Badea: Singurul om din Romania care are imunitate in acest moment este Traian Basescu

Mircea Badea a precizat, in cadrul interventiei sale in emisiunea 100 de Minute de la Antena 3, ca singurul om din Romania care are imunitate in acest moment este Traian Basescu. Singurul om din Romania.

(P) New Age Media ofera spatiu media in cea mai mare retea de multiplexuri din Romania, care atrage anual milioane de spectatori

New Age Media Romania ofera spatiu media in reteaua Cinema City, cel mai mare lant de multiplexuri din tara noastra, acoperind 12 dintre cele mai mari orase romanesti, cu 15 cinematografe a caror audienta depaseste 5 milioane de spectatori anual.

AUDIO FOTO Ploiesti, singurul oras din Romania care are propria simfonie

Compozitorul interbelic Paul Constantinescu a compus pentru orasul natal Simfonia ploiesteana, singura opera muzicala dedicata unui oras din Romania.

Cel mai mare loc de joaca din Romania va fi inaugurat luni in Oraselul Copiilor

Cel mai mare loc de joaca din Romania va fi inaugurat luni in Oraselul Copiilor din sectorul 4, accesul fiind gratuit. Locul de joaca este acoperit, are aparate noi, viu colorate si distractive, cu amenajari.

Cel mai mare loc de joaca din Romania va fi inaugurat luni in Oraselul Copiilor

Cel mai mare loc de joaca din Romania va fi inaugurat luni in Oraselul Copiilor din sectorul 4, accesul fiind gratuit, informeaza Agerpres.

China a devenit a treia tara din lume care a ajuns pe Luna

China a devenit, sambata, cea de a treia tara din lume care a ajuns pe Luna, dupa ce sonda spatiala Change-3 a aselenizat, potrvit CCTV, citata de AFP. Sonda spatiala Change-3 a atins solul lunar samba.

China a devenit, sambata, a treia tara din lume care a ajuns pe Luna

Sonda spatiala chineza Change-3 a ajuns, sambata, pe Luna, China devenind astfel a treia tara din lume care a reusit o aselenizare lenta, dupa SUA si fosta URSS, informeaza AFP. Sonda spatiala Change-3.

Statul roman, obligat sa plateasca despagubiri unui detinut care s-a plans ca nu primeste mancare vegetariana in inchisoare

Un detinut condamnat la 25 de ani de inchisoare pentru omor a dat statul roman in judecata la CEDO pentru ca nu primeste regim vegetarian in inchisoare. Judecatorii de la CEDO au obligat statul sa-i acorde.

Condamnatii prezinta povestea unui barbat care si-a petrecut 20 de ani in inchisorile din Romania (VIDEO)

Adriana Stoicescu a prezentat, duminica, in emisiunea Condamnatii, de pe B1 TV, povestea lui Nicolae Gandulet, un barbat care si-a petrecut 20 de ani din viata in inchisoare. A fost inchis atat in.

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )