Libnet.ro
UNICEF

15:15

Statul roman, obligat sa plateasca despagubiri unui detinut care s-a plans ca nu primeste mancare vegetariana in inchisoare

Antena3 Antena3,
Statul roman, obligat sa plateasca despagubiri unui detinut care s-a plans ca nu primeste mancare vegetariana in inchisoare

Un detinut condamnat la 25 de ani de inchisoare pentru omor a dat statul roman in judecata la CEDO pentru ca nu primeste regim vegetarian in inchisoare. Judecatorii de la CEDO au obligat statul sa-i acorde. continuă pe Antena3

CEDO da dreptate unui detinut din Romania care solicita meniu special pentru ca este budhist

Curtea Europeana pentru Drepturile Omului CEDO) a dat castig de cauza unui detinut budhist care a dat in judecata statul roman, stabilind ca detinutii au dreptul la un regim alimentar corespunzator religiei.

CEDO da dreptate unui detinut din Romania care solicita meniu special pentru ca este budist

Curtea Europeana pentru Drepturile Omului CEDO) a dat castig de cauza unui detinut budist care a dat in judecata statul roman, stabilind ca detinutii au dreptul la un regim alimentar care sa fie in concordanta cu convingerile religioase ale acestora, relateaza AFP.

Statul roman plateste 3000 de euro despagubire pentru un detinut vegetarian.

Un detinut roman va fi despagubit cu 3. 000 de euro de statul roman pentru ca Penitenciarul Rahova, unde a fost inchis pentru crima, nu i-a asigurat mancare vegetariana. Ghennadii Vartic, cetatean moldovean care ispaseste si in prezent o pedeapsa de 25 de ani, a invocat faptul ca este budhist, iar religia nu ii permite sa manance carne. Conducerea inchisorii Rahova nu i-a asigurat hrana potrivita, desi barbatul a cerut sa primeasca statutul de minoritate alimentara. Prin urmare, .

Iranul anunta arestarea unui spion care lucreaza pentru Marea Britanie

Serviciile britanice de informatii externe au anuntat, sambata, arestarea unui spion care lucreaza pentru MI6, in provincia iraniana Kerman, relateaza agentia IRNA. Multumita eforturilor fortelor.

Statul roman vinovat de politica continua de moldovenizare a romanilor din Republica Moldova?

In Republica Moldova se duce o continua politica de modificare a identitatii etnice a romanilor de dincolo de Prut. Prin mijloacele de care dispune, statul Republica Moldova aplica in mod constant presiuni, astfel incat sa realizeze o falsa identitate moldoveneasca, ca una diferita de cea romana. Oare acest lucru nu inseamna de fapt aplicarea unor politici de asimilare asa cum s-au facut in Ucraina si oare ele nu sunt la fel de grave?.

Condamnatii prezinta povestea unui barbat care si-a petrecut 20 de ani in inchisorile din Romania (VIDEO)

Adriana Stoicescu a prezentat, duminica, in emisiunea Condamnatii, de pe B1 TV, povestea lui Nicolae Gandulet, un barbat care si-a petrecut 20 de ani din viata in inchisoare. A fost inchis atat in.

Iranul anunta ARESTAREA unui SPION care lucreaza pentru MI6

Un spion care lucreaza pentru MI6, serviciile britanice de informatii externe, a fost arestat in provincia Kerman, in sud-estul Iranului, a anuntat sambata o sursa judiciara citata de agentia de presa IRNA.

Iranul anunta arestarea unui spion care lucreaza pentru Marea Britanie.

Un spion care lucreaza pentru MI6, serviciile britanice de informatii externe, a fost arestat in provincia Kerman, in sud-estul Iranului, a anuntat sambata o sursa judiciara citata de agentia de presa IRNA, preluata de Mediafax. Multumita eforturilor fortelor de securitate iraniene, un spion care lucreaza pentru MI6 a fost arestat, a declarat Dadkhoda Salari, conducatorul Curtii Revolutionare din Kerman, in contextul in care Marea Britanie si Iranul incearca sa restabileasca relatii .

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2386 seconds )